05 / 05 / 2024

Emekli maaş zammı 2022

Emekli maaş zammı 2022

Temmuz zammıyla beraber hem asgari ücret 2022 hem de emekli ve memurlar maaşları yükseldi. Temmuz maaşlı zamlar ne zaman yatacak? Kimin maaşı kaç lira olacak? Hangi maaşa ne kadar zam gelecek? İşte milyonların merak ettiği tüm soruların yanıtları...

Emekli maaş zammında son dakika! Hazırlıklar tamamlandı! Emekliler için verilecek destekler gün yüzüne çıktı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarafından emekliler için çalışmaların tamamladığına dair açıklamalarda bulunmuştu. İşte emekli maaş zammında son dakika....

En düşük emekli maaşı 12.500, en düşük memur maaşı 39 bin TL! Emekli maaşı temmuz zammı, en düşük memur maaşı açıklandı!

Emekli maaşı temmuz zammı ve en düşük memur maaşı belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...

Emekli Temmuz zammı 2024! SSK, BağKur emeklisi için rakamlar geldi! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? 

Ocak-Haziran dönemi için emekli zammı yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin TL şeklinde açıklandı. Temmuz ayında 2 düzenleme daha yapılacak. Emekliye zam oranı belirlenecek ve taban aylıklar yükselecek. Milyonların merak ettiği hesaplar tek tek yapıldı.

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı maaş zammı son dakika: İki hesaplama masada! En düşük emekli maaşında flaş gelişme

Emekli maaşlarında son dakika haberi geldi. Ocak Haziran döneminde en düşük emekli maaşı 10 bin lira olmuştu. Emeklilerin gözü Temmuz zammına çevrildi. Söz konusu zam için de iki hesaplama masaya yatırıldı. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Memur enflasyon farkı 2024! Memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisi son dakika Temmuz zammı ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. İşte memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak? Memur maaş farkı! Emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024!

Mart ayına ilişkin enflasyon verileri bugün açıklandı. Açıklanan son dakika rakamlarının ardından 'Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak?' sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024! 

Hükümetten peş peşe emekliye zam açıklaması: Cumhurbaşkanı Yardımcısı tarih verdi! Emekli maaşlarına zam ne zaman?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki emekli maaşlarına zam ne zaman yapılacak? İşte Yılmaz'ın o açıklaması..

Emekli maaş zammında ilk sinyal! En düşük emekli maaşı için bu rakam konuşuluyor...

Emekli maaşına seyyanen artışla ilgili Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdür Hüseyin Gökçe, en düşük emekli aylığı alanların kök maaşlarında teknik düzeltmenin şart olduğunu söyledi.

En düşük emekli maaşına düzenleme: 11-12 bin TL'yi bulacak! Milyonlara son dakika müjdesi!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği emekli maaş zammı için geri sayım başladı. Bunun yanı sıra en düşük emekli maaşının yükseltilmesi de gündeme geldi. İşte merak edilen ayrıntılar...

Şimdi sırada emekli maaş zammı var! Emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli maaşı her sene Temmuz ve Ocak aylarında olmak üzere senede 2 defa yapılırken, 6 aylık enflasyona göre belirlenmektedir. Şu ana kadar 5 aylık enflasyon rakamı açıklanırken, 3 Ocak 2024 günü açıklanacak olan Aralık ayı enflasyon oranı ile emekli maaş zammı belirlenecek. İşte haberin detayları..

Son dakika! Emeklilere refah payı zammı! En düşük emekli maaşı yükseliyor!

15 milyonu aşkın SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklisi yakından ilgilendiren emekli maaşları ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'ndan açıklama geldi. 

2024 Ocak emekli zammında son dakika! Yeni yılda en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Yılbaşına iki ay kala emekli maaşlarındaki son durum da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki yeni yılda en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Ocak 2024 emekli maaşı zammında yüzdelik oran açıklandı mı? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli zammında son dakika!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan Ocak 2024 emekli maaşı zammında yüzdelik oran açıklandı mı? İşte SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli zammında son dakika...

Emekli maaş zammı 2022 Haberi

Emekli maaş zammı 2022

Asgari ücrete zam oranının yüzde 30 olarak açıklanmasından sonra, Haziran ayı enflasyon rakamı ile de SSK, Bağ-Kur ve memur Temmuz zammı belli oldu.  6 aylık enflasyon yüzde 42,35 olurken, bu rakam aynı zamanda emekli zam oranı oldu. Memur ve memur emeklilerine de yüzde 41,69 zam uygulandı. 

Temmuz zammıyla beraber hem asgari ücret 2022 hem de emekli ve memurlar maaşları yükseldi. Bu kapsamda, Temmuz ayı milyonlarca vatandaş için zam anlamı taşıyor. Bu yıl her zamankinden farklı olarak asgari ücrette de bir güncellemeye gidildi. 

Temmuz maaşlı zamlar ne zaman yatacak? Kimin maaşı kaç lira olacak? Hangi maaşa ne kadar zam gelecek? İşte milyonların merak ettiği tüm soruların yanıtları...

Haziran enflasyonunun açıklanmasıyla beraber, 6 aylık enflasyon yüzde 42.35  olarak gerçekleşti. Bu oran SSK...