06 / 07 / 2024

Emekli maaşı ne kadar 2020

Emekli maaşı ne kadar 2020

Yeni emeklinin avans imkanının, mevcut emekliye de sağlanması gündeme geldi. Sistemin hayata geçmesiyle, emekliler nakit sıkıntısı yaşadıklarında SGK'ya yazılı başvuru yapıp maaşının 3 katına kadar avans isteyebiliyor. İşte tüm merak edilenler...

Emekliye en az asgari ücret!

Emekliler için son yıllarda 'Üçüncü yılını dolduran bayram ikramiyeleri, zamlı ödenen ikinci promosyon gibi' pek çok önemli düzenlemeler yapıldı ve emekli aylıklarında iyileştirmelere de imza atıldı.

Emeklilerin 6 aylık farkı kesinleşti! 4A-4B-4C ne kadar emekli maaşı alacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emeklinin 6 aylık farkı dün TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamlarıyla kesinleşti. Peki 4A-4B-4C ne kadar emekli maaşı alacak?  

Emekli Temmuz 2024 zammı için 2 yeni formül! En düşük emekli maaşı için işte bu rakamlar konuşuluyor!

Milyonlarca emekli Temmuz ayında ne kadar zam alacağını araştırırken, en düşük emekli maaşının da ne kadar olacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Emeklinin Temmuz 2024 zammında son dakika! En düşük emekli maaşlı için hesap kitap yapıldı, rakam ortaya çıktı!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan en düşük emekli maaşı için hesap kitap yapıldı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte en düşük emekli maaşı için konuşulan o rakam...

Asgari ücretten emekli olan ne kadar emekli maaşı alır?

Ülkemizde birçok vatandaş asgari ücret karşılığında çalışıyor. Bu durum karşısında vatandaşların ödenen primlerinin asgari ücretten ödenmesine neden olmaktadır. Buna göre, asgariden ödenen primler ile 2024 yılında ne kadar emekli maaşı alınır?

Emekli maaşları erken yatacak mı? Tarih verildi:  Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 

Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri ile ilgili tarihler verildi. Peki emekli maaşları erken yatacak mı? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...

SGK Uzmanı emeklinin 2024 Temmuz zammını açıkladı! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri merakla Temmuz 2024 zammını beklerken, emekli maaşları ile ilgili yeni açıklama Sosyal Güvenlik Uzmanı İsmail Sevinç’ten geldi. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Uzmanından en düşük emekli maaşı ne kadar olur tahmini! En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

Türkiye’de 10 milyon 331 bin 697 SSK’lı, 715 bin 100 Bağ-Kurlu, 2 milyon 304 bin 714 Emekli Sandığı’ndan olmak üzere toplam 15 milyon 351 bin 511 kişi emeklilik, malullük, ölüm aylığı ile dul ve yetim maaşı (pasif sigortalı) almakta. En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

En düşük emekli maaşı için yeni rakam verildi! Maaşlara üç formüllü artış geliyor!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024 zammını beklerken, en düşük emekli maaşı için de yeni rakam verildi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı: 4 tabloda yeni ücretler! En düşük emekli maaşında ilk rakam açıklandı !

Son dakika emekli maaş zammı haberi geldi. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı için dört tablo oluşturuldu. Emeklilere ne kadar zam gelecek? En düşük emekli maaşı ne olacak?  Temmuzda emekli maaşları ne kadar olacak sondakika?

Emekli maaşına ek 16.200 TL ödeme müjdesi! Şimdi bakın: Finansbank emekli promosyon ne kadar?

Milyonlarca emekli son dakika banka banka maaş promosyonlarının ne kadar olduğunu merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında QNB Finansbank yer alıyor. Peki Finansbank emekli promosyon ne kadar? QNB Finansbank promosyon 2024 kaç TL?

Nisan 2024 emekli maaş ödeme takvimi belli oldu! Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Milyonlarca emekli maaş ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı maaş zammı son dakika: İki hesaplama masada! En düşük emekli maaşında flaş gelişme

Emekli maaşlarında son dakika haberi geldi. Ocak Haziran döneminde en düşük emekli maaşı 10 bin lira olmuştu. Emeklilerin gözü Temmuz zammına çevrildi. Söz konusu zam için de iki hesaplama masaya yatırıldı. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı? Emekli maaşı ne zaman verilecek? Nisan 2024 maaşını bekleyenler hemen bakın

Milyonlarca kişi emekli maaşlarının bayramdan önce hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 emekli maaşı bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

Emekli maaşı ne kadar 2020 Haberi

Emekli maaşı ne kadar 2020

Ülkemizde emekli maaşlarının bağlanmasını bekleyenlere sunulan avans imkanının benzerinin emekliler için de hayata geçirilmesi gündemde. Maaşı 90 gün içinde bağlanamayanların yazılı başvuru yaparak yararlandığı avansın tutarı 3 net asgari ücret, yani bu yıl için 6 bin 972 lira olurken; bu fırsatın mevcut emeklilere de 3 maaş tutarında uygulanması planlanıyor.

GÖZLER KARARDA

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; emekliler, "Avans imkanı sağlanır ve 12, 24 ya da 36 ay gibi bir vadede maaşımızdan kesilirse, ihtiyaçlarımızı daha kolay sağlarız" diye konuşuyor. Sistemin hayata geçmesiyle emekliler nakit sıkıntısı yaşadıklarında SGK'ya yazılı başvuru yaparak maaşının 3 katına kadar avans isteyebiliyor.

EN AZ 4.500 TL

En düşük maaşın bin 500 lira olduğu değerlendirildiğinde, en az avans 4 bin 500 lira olacak. Bu para daha sonra emeklinin maaşından 12, 24 ya...