29 / 04 / 2024

emel sayın marmaris

emel sayın marmaris

Ünlü sanatçı, Armutalan’daki evini sattıktan sonra bu kez de Turunç’taki apart otelini satışa çıkardı.Türk Sanat Müziği’nin eşsiz sesi Emel Sayın, Marmaris’teki gayrimenkul yatırımlarını satmaya başladı...

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Marmaris Nimara Mağarası'nın turizme kazandırılması mecliste!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Nimara Mağarası'nın turizme kazandırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Batman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda diğer illerde olduğu gibi Batman'da da yapımına başladığımız millet bahçesinde sona doğru geldik." dedi.

Mimar Nevzat Sayın’ın yeni kitabı okuyucu ile buluştu!

Türkiye modern mimarlık tarihinin kurucu mimarları arasında bulunan Nevzat Sayın’ın son on beş yıllık üretiminin arşivi niteliğinde yer alan "Düşünceler/İşler" isimli yeni kitabı düzenlenen etkinliğe katıldı.

Sayın AŞ sektörde 40 yılı geride bıraktı!

İnşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Sayın AŞ, prefabrik konuttan hazır beton üretimine, yap sat projelerden çeşitli taahhüt işlerine kadar birçok alanda hizmet veriyor.

Turgut Özal’ın Marmaris'teki evi yıkıldı!

8. Cumhurbaşkan Turgut Özal'ın yaz tatillerini geçirdiği Muğla Marmaris Okluk Koyu'ndaki evi Cumhurbaşkanlığı konutu yıkıldı. Konutun yerine lüks ve görkemli yeni konukevi yapılması planlanıyor.

Marmaris'teki apart oteller rezidansa dönüştürülüyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm mevsiminin kötü geçmesinin ardından apart oteller, rezidansa dönüştürülmeye başlandı.

Sayın İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sayın İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

emel sayın marmaris Haberi

emel sayın marmaris

Emel Sayın, Muğla-Marmaris’teki sahip olduğu gayrimenkullerini bir bir elden çıkarıyor.

Ünlü sanatçı, Armutalan’daki evini sattıktan sonra bu kez de Turunç’taki apart otelini satışa çıkardı.Türk Sanat Müziği’nin eşsiz sesi Emel Sayın, Marmaris’teki gayrimenkul yatırımlarını satmaya başladı. Marmaris aşığı olduğu bilinen ve bir zamanlar denize girdiği koya ismi verilen sanatçının son yıllarda ünlülerin gözdesi haline gelen Çeşme’ye yerleşerek yatırımlarını buraya kaydırmayı planladığı belirtiliyor. Emel Sayın, ilk olarak Armutalan’da sahibi olduğu evini sattı, şimdi ise Turunç’ta işlettiği 21 odalı apart otelini bir gayrimenkul firması aracılığıyla satışa çıkardı. Sanatçının Marmaris’teki turizm ve gayrimenkul yatırımlarından vazgeçerek son yılların en gözde ve popüler tatil beldesi olan Çeşme’ye yerleşmeyi istediği öğrenildi.Emel Sayın 2008 yılında yılbaşı tatili için geldiği Marmaris’te bir otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu yılbaşı çekilişi...