19 / 05 / 2024

Emin Can Aygölü biyografi

Emin Can Aygölü biyografi

Mimar Emin Can Aygölü kimdir? Mimar Emin Can Aygölü, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Emin Can Aygölü, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Eminönü Hanı 1939 yılında yıkılmış!

1942 yılında bir türlü sonuçlandırılamayan Eminönü Hanı için yıkım kararı verilmiş. Söz konusu yapının 1942 yılında yıkılması için çalışmalar başlatılmış.

Eminönü Meydanı 1939 yılında tasarlanmış!

1939 yılında belediyenin imar planlarının arasında Gazi Köprüsü'nün iki tarafındaki yolların açılması ve Eminönü Meydanı'nın tasarlanması varmış.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

İnys İnşaat Yönetimi Ve Stratejileri Limited Şirketi kuruldu!

İnys İnşaat Yönetimi Ve Stratejileri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirza Can Bingül tarafından kuruldu.

Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Eminönü, Alibeyköy tramvay hattı projesine ilişkin (Revizyon Nazım İmar Planı Eyüp Kısmı) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Kirazın fiyatı can yakıyor! Kilosu 800 TL'den satılıyor!

Yaz mevsiminin en sevilen meyvelerinden olan kirazın satışa başlaması kiraz severler tarafından merakla bekleniyor. Yılın ilk kirazı ise rekor satış ücreti ile can yaktı. Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde ilk çıkan kiraz, fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. Sezona iddialı bir giriş yapan kiraz, kilosu

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Gümüş can çekişiyor! Son dakika gümüş fiyatları 29 Eylül 2022

Gümüş fiyatları dolar baskısı altında dip rakamlara kadar geriledi. Gümüş resmen can çekişiyor. Peki gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte son dakika 29 Eylül 2022 gümüş fiyatları...

Emin Can Aygölü biyografi Haberi

Emin Can Aygölü biyografi

Emin Can Aygölü kimdir?

Mimar Emin Can Aygölü, 1979 yılı İtalyan Lisesi ve 1985 İGDSA Mimarlık Bölümü'nü bitirdikten sonra, 1985-1986 yılları arasında Paris'te mimarlık eğitimi ve mesleki çalışmalarını sürdürdü. 1986 yılından itibaren Türkiye'de MimAr Mimarlık Bürosu'nda mimari ve iç mimari çalışmalarda bulundu. 


1991-1994 yılları arasında IBM bünyesinde çeşitli bilgi işlem merkezi bina projelerinde yer aldı. 1995 yılında kurduğu kendi ofisinde 1998 yılından itibaren Arta Mimarlık Ltd. Şti. adı altında mimari/iç mimari proje ve uygulama çalışmalarını sürdürmektedir.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Mim/Ar Mimarlık Bürosu (Çalışan) (1986 / 1991)


Eren Talu Mimarlık (Çalışan) (1985 / 1985)


İlgi Alpay Aşkun Mimarlık Bürosu (Çalışan) (1984 / 1984)


Armo Mimarlık (Çalışan) (1980 / 1983)


Lisans Üstü İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (1985)

Lisans İstanbul...