03 / 05 / 2024

Emine Gürsoy Naskali kimdir

Emine Gürsoy Naskali kimdir

Cumhurbaşkanlığı arşivlerinin dijital ortama aktarılması, Köşkte 51 yıldır bekleyen bir tapuyu da gerçek sahipleriyle buluşturdu. 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayara ait olduğu belirlenen tapu belgeleri, torunu Emine Gürsoy Naskaliye takdim edildi

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Emfo Mekatronik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emfo Mekatronik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Gürsoy tarafından kuruldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildi!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildiğini söyledi.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Emine Gülizar Emecan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin, Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirtti...

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Samet Gürsoy tarafından kuruldu.

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan     Gürsoy tarafından kuruldu. 

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

İmar affına ilişkin 11 soru TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, imar affına ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı. CHP'li Emecan sorularını Bakan Kurum'a sordu..

Gürsoy Grup'tan Tataristan'a İsfanbul projesi!

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup'tan ayrıldı!

Cenk Hayırlıoğlu, uzun yıllardır görev yaptığı Gürsoy Grup'tan ayrıldı...

Emine Gürsoy Naskali kimdir Haberi

Emine Gürsoy Naskali kimdir

Cumhurbaşkanlığı arşivlerinin dijital ortama aktarılması, Köşkte 51 yıldır bekleyen bir tapuyu da gerçek sahipleriyle buluşturdu. Arşiv taramasında ortaya çıkarılan ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayara ait olduğu belirlenen tapu belgeleri, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen tarafından Bayarın torunu Emine Gürsoy Naskaliye takdim edildi. Naskali, tapunun Celal Bayar Köşkü olarak bilinen Ankara Atatürk Bulvarındaki 2 katlı eve ait olduğunu belirterek, Yeni bir yere ait sürpriz bir tapu değil. 27 Mayıs sonrası malum şartlar altında Köşkten ayrıldıkları için alamadıkları tapu dedi.

İsen, Cumhurbaşkanlığı arşivinin dijital ortama geçirilmesi çalışmaları sırasında buldukları bir dosyanın içinde Bayara ait kişisel tapu belgelerinin yer aldığını söyledi.

Tapuların hikâyesini Bayarın torunu Naskali, Radikale anlattı. Kendilerine aktarılan tapuların Ankara Atatürk Bulvarında bulunan ve Celal Bayar Köşkü olarak bilinen 2 katlı eve...