01 / 05 / 2024

Eminevim dönüşüm modeli

Eminevim dönüşüm modeli

Eminevim Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Deprem Gerçeği ile Kentsel Dönüşüm Sempozyumu İzmir’de düzenlendi. Sempozyumda Eminevim’in faizsiz finans sistemiyle gerçekleştireceği kentsel dönüşüm modelinin detayları ilk kez anlatıldı.

Citroën BX 40. yıl dönümünü kutluyor!

Citroën'in 1982'de Eyfel Kulesi’nin altında görücüye çıkarttığı BX modeli, 40. yıl dönümünü kutluyor. 

Ofis sektöründe Kovid-19 dönüşümü!

Küresel sağlık krizi dijitalleşmeye hız kazandırıp, tüketici alışkanlıklarında da değişikliklere neden olurken, iş hayatında da dönüşümleri getirdi. Bu dönüşümün neticesinde hız kazanan bir trend olan hibrit çalışma modeli gelecek senelerde de kalıcı hale gelecek. 

İzmir'deki kentsel dönüşüm modeli nasıl işliyor?

İzmir'de geçtiğimiz yıl meydana gelen depremin ardından kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi. Peki İzmir'deki kentsel dönüşüm modeli nasıl işliyor? İşte İzmir'in kentsel dönüşümü...

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Bursa'da kentsel dönüşüm için anlaşmaya varıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Yiğitler, Esenevler ve 75. Yıl mahallelerinde hayata geçirilmesi planlanan dönüşüm modeli için anlaşmaya varılan hak sahipleriyle ilk imzalar atıldı.

Birikimevim’den kentsel dönüşüm için finansman modeli!

Deprem fay hattı üzerinde bulunan ülkemizde her sene 1-7 Mart Deprem günlerinde, olası depremlere karşı bilinçlendirme seminerleri düzenleniyor. Birikimevim, deprem haftası kapsamında kentsel dönüşüm bedeli için ev sahiplerine ayda 2 bin TL, 3 bin TL ve 4 bin TL seçenekleri ile kayıt olma imkanı...

Eminevim yeni kentsel dönüşüm modelini anlattı!

Eminevim Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Deprem Gerçeği ile Kentsel Dönüşüm Sempozyumu İzmir’de düzenlendi. Sempozyumda Eminevim’in faizsiz finans sistemiyle gerçekleştireceği kentsel dönüşüm modelinin detayları ilk kez anlatıldı.

Sanayicilerin teknolojik dönüşümüne yeni nesil OSB modeli!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve BM Kalkınma Programı tarafından hazırlanan "2023'e Doğru Türkiye'de OSB'lerin Dönüşümü" raporu, sanayicilerin yüksek kaliteli altyapı ortamını nedeniyle OSB'leri tercih ettiğini ortaya koyuyor.

Trabzon Yomra için özel kentsel dönüşüm planı!

Trabzon Yomra AK Parti belediye başkan adaylarından Doç. Dr. Volkan Yıldırım, hayata geçirilecek projeleri hakkında konuştu. Yıldırım, “Yomra ilçemizin gelecek vizyonuna uygun bir kentsel dönüşüm modeli ortaya koyacağız'' diye konuştu.

İzmir kentsel dönüşüm modeli örnek olacak!

“11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de Alsancak Mimarlık Merkezi Konferans Salonu’nda 300 kişinin katılımı ile gerçekleşti..

İzmir Karabağlar'a Avrupa modeli kentsel dönüşüm!

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde çığır aşılacak proje planlanıyor. Dönüşüm projesini AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten açıkladı. 

Yap-sat modeli kentsel dönüşüm değildir!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu imar ve kentsel dönüşüm konuları hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. 

Sakarya Erenler'in dönüşüm projesine tam not!

Sakarya Erenler'in kentsel dönüşüm modeli TOKİ Başkanı Ergün Turan'a sunuldu. Proje, Turan'dan tam not aldı.

Eminevim dönüşüm modeli Haberi

Eminevim dönüşüm modeli

Eminevim Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Deprem Gerçeği ile Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'nda gayrimenkul sektöründe faizsiz finans sistemlerinin ve kentsel dönüşümün geleceğinin konuşuldu. Sempozyumda sektörün önde gelen temsilcileri ve akademisyenleri bir araya getirildi. İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşen ve 3 farklı oturum gerçekleştirildiği sempozyumun birinci oturumunda NTV program yapımcısı ve sunucusu Sami Altınkaya moderatörlüğünde gayrimenkul sektöründe faizsiz sistemler ele alındı. İlk oturumda açıklamalar yapan tasarrufa dayalı faizsiz sistemin öncüsü Eminevim’i temsil eden Eminevim Türkiye Satış Direktörü Sezai Gök, son yıllarda büyük talep gören faizsiz Elbirliği Sistemi’nin pazardaki hacmi ve sektörün geleceğine ilişkin beklentilerinden bahsetti.

Faizsiz Sistemin Pazar Hacmi 20 Milyar TL’yi Geçti

Yerli bir finansman modeliyle, dayanışma ve tasarrufa dayalı faizsiz Elbirliği Sistemi ile 29 yıl boyunca dar ve orta gelirli on binlerce aileyi ev...