27 / 04 / 2024

Eminevim ramazan kampanyasına ne kadar kaldı

Eminevim ramazan kampanyasına ne kadar kaldı

Eminevim 5yüz60 ve Ahenk İstanbul projelerini hayata geçiren Eminevim'de faiz ödemeden ev veya araba sahibi olmak için ramazan ayına özel yaptığı kampanya 6 gün sonra sona erecek...

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

Garanti Bankası'ndan Ramazan ayına özel çılgın kampanya! Market alışverişlerinizden 400 TL kazanacaksınız!

Garanti Bankası, bonus web sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Garanti, Ramazan ayına özel yapacağınız market alışverişlerinizde 400 TL bonus verecek. İşte ayrıntılar...

Fevzi Temiz Milli Dayanışma Kampanyası'na kira almayarak destek verecek!

Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşayan Fevzi Temiz, Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olmak amacıyla 7 kiracısından 3 ay boyunca kira almayacak

Bera Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası'na 240 bin TL destek!

Bera Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki "Milli Dayanışma Kampanyası"na 240 bin TL destek verdi.

Almanya'da çalışan Türk inşaat işçilerinden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek!

Türkiye'den Almanya'nın Brühl kentine geçici çalışmaya gelen 30 işçi, "Milli Dayanışma Kampanyası"na 10 bin 220 avro bağışladı.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL bağış yaptı.

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek verdi.

Anadolu Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 30 milyon lira destek!

Anadolu Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 30 milyon lira bağışladığını açıkladı.

Yıldızlar Yatırım Holding’den Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon lira destek!

Yıldızlar Yatırım Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon TL’lik bağış yaptı.

Doğuş Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon lira destek!

Doğuş Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon lira katkı sağladı.

Doğuş Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon TL'lik destek!

Doğuş Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon TL'lik destek verdi.

KARDEMİR'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 800 bin TL'lik destek!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 800 bin TL destekte bulundu.

Kalyon Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası'na 13 milyon TL bağış!

Kalyon Holding, Milli Dayanışma Kampanyasına 6 milyon lira, Vefa Kolileri Kampanyası'na da 7 milyon lira olmak üzere 13 milyon lira bağış yaptı...

Eminevim ramazan kampanyasına ne kadar kaldı Haberi

Eminevim ramazan kampanyasına ne kadar kaldı

17 Temmuz'da Konya'da kura ile ev dağıtımı yapan Eminevim ramazana ayına özel kampanyası için geri sayım yapıyor. Başlattığı ramazan kampanyasını biritmek üzere olan Eminevim'in, arefe günü ve bayramın 3. gününde şubeleri açık olacak. 


Faiz ödemeden her bütçeye göre konut sahibi olmayı sağlayan , 40 aydan 120 aya kadar vade yapma imkanı sunan Eminevim'in ramazan kampanyasının bitmesine son altı gün kaldı.


Eminevim5yüz60 ve Ahenk istanbul projelerini hayata geçiren Eminevim Fikirtepe'de geçtiğimiz günlerde büro açtı. Haziran ayında 100 kişiye tapu dağıtımı yapan Eminevim'in ramazana özel kampanyasından yararlanmak isteyenler için son 6...