07 / 05 / 2024

Emir Can

Emir Can

Majeste Turizm Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Emir Can tarafından Kocaaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye 20 Kasım'da Beyoğlu, Evliyaçelebi Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi'nde kuruldu.

Otağ Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otağ Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Can tarafından kuruldu. 

Emir Suyunu plastik beton projesiyle dünya 3'ncüsü oldu!

Plastik atıkları değerlendirerek, depremde can kaybını engellemeyi ve çevre sorunlarına çözüm bulmayı hedefleyen, Emir Berk Suyunu, “Çevre Dostu Plastik Beton” projesiyle, İspanya'da yapılan Bilimsel Projeler yarışmasında dünya 3.sü oldu.

Majeste Turizm Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majeste Turizm Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Emir Can tarafından Kocaaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye 20 Kasım'da Beyoğlu, Evliyaçelebi Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi'nde kuruldu.

Suudi Emir Khalid Bin Seaidan, Bolu Abant'ta otel kapattı!

Suudi Kraliyet Ailesi'nden Emir Khalid Bin Seaidan, Bolu Abant'ta 5 yıldızlı Abant Köşk Oteli'ni kapattı, bahçesine çadır kurdu. Suudi ailenin gelmesiyle otele erkek girmesi de yasaklandı.

Can Ekşioğlu: Küçük metrekareli konutlar yatırım amaçlı tercih ediliyor!

Konut metrekarelerindeki farklılığın nedenlerini anlatan Can Ekşioğlu, şöyle konuştu: Küçük metrekareli konutların yatırım aracı olarak görülmesi ve daha kolay alınabilmesi İstanbul'da küçük metrekarelilerin tercih edilmesindeki en büyük etken...

Can Köseoğlu, Döner Stop markası ile yurt dışına açılacak!

Şevket Sabancı’nın torunu Can Köseoğlu, aliden bağımsız ilk girişimi Döner Stop ile büyüme kararı aldı. Bundan sonraki dönemde bütün enerjisini Döner Stop’a vereceğini dile getiren Can Köseoğlu, ailesinin de büyük destek verdiğini söyledi...

Can Elektrik, Artemide tasarımlarını Adanalı mimarlarla buluşturdu!

Adanalı iç mimarlar ve mimarlar Can Elektrik Mavi Bulvar şubesinde dünyanın önde gelen aydınlatma ürünleri firması Artemide'in yeni tasarım ürünlerini incelemek üzere bir araya geldi.

Can Bozyokuş: Tanıtım ve farklılaşmak satılmayan projeyi satacaktır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Seha Yapı İletişim Yöneticisi Can Bozyokuş tanıtım ve farklılaşmanın öneminden bahsetti..

Karagümrüklüler, Haşim İşcan Parkı'nı geri istiyor!

Fatih Belediyesi, Karagümrük'teki Haşim İşcan Parkı'na sağlık tesisi ve yer altı otoparkı yapmak için imar planı değişikliği istedi. Büyükşehir Meclis gündemine gelen teklif oyçokluğu ile kabul edildi.

Can Sözen: Güneş santrallerinde saha seçimi kritik önem taşıyor!

Zenit Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Can Sözen, güneş santrallerinde saha seçiminin kritik önem taşıdığını belirterek "Bu, enerji verimliliğinin yanı sıra kurulum ve işletme maliyetini de etkileyecektir" dedi.

Şevket Can: Tarsus'ta çarpık kentleşmeye ve kaçak yapıya izin yok!

Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, "Yapı denetimlerimiz aralıksız sürecektir. Dolayısıyla kaçak yapılaşmaları yok etmek ve ilçemizin daha yaşanılır bir hale gelmesi için hep birlikte mücadele etmeliyiz" diye konuştu.

Can Yücel'in mezarı onarılacak!

Türk edebiyatının usta şairi Can Yücel'in 2011 yılı Ağustos ayında, Muğla'nın Datça İlçesinde yer alan kimliği belirsiz kişilerce parçalanan anıt mezarının onarılacağı bildirildi. Güler Yücel yenilemenin Mehmet Aksoy tarafından yapılacağını söyledi.

Dilek Şeker Can GTC İletişim Danışmanlık ailesine katıldı!

Dilek Şeker Can bugün 9 yıllık halkla ilişkiler kariyerinde yeni bir başlangıç yaparak, yoluna GTC İletişim Danışmanlığı ajansı ile devam ettiğini 11 Haziran 2014 tarihinde duyurdu...

Emir Can Haberi

Emir Can

Majeste Turizm Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Emir Can tarafından Kocaaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye 20 Kasım'da kuruldu. 


Majeste Turizm Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü seyahat acentası faaliyeti görmek, ilgili kanuna göre seyahat acentası belgesi almak, turistlere turizm ile ilgili bilgi vermek, yerli ve yabancı turistlere paket tur, tur, turizm amaçlı konaklama, ulaştırma, gezi, spor, eğlence hizmetleri görmek, bunları kendisi veya diğer seyahat acentaları vasıtası ile pazarlamak, iç ve dış turizmin bütün alanlarında faaliyet göstermek, yurt içinde ve yurt dışında turizm seyahat acentaları kurmak, işletmek, devretmek, şube kurmak, başka seyahat acentaları tarafından düzenlenen turların biletlerini satmak, bunlara ilişkin rezervasyon yapmak, yaptırmak ya da kurulmuş seyahat acentaları ile devamlı ya da geçici ortaklıklar...