28 / 07 / 2024

Emir Uras biyografi

Emir Uras biyografi

Mimar Emir Uras kimdir? Mimar Emir Uras, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Emir Uras, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emir Uras...

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Ea Uras Grup Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ea Uras Grup Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ataman tarafından kuruldu. 

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fşras Şeleh tarafından kuruldu.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

Uras Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Zahirecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Uras Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Zahirecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uras Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Zahirecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi üsküdar'da yapıldı. 

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Altındağ tarafından kuruldu.

Paramount Otel için ikinci dava Murat Uras'tan geldi!

Yasemin Uras'ın 'Otelime çöktüler' iddiasıyla mahkemeye taşıdığı Bodrum’da bulunan Paramount Otel için ikinci dava da kardeşi Murat Uras tarafından açıldı. Murat Uras, otelin devri sebebiyle alacağını iddia ettiği 143 milyon Türk Lirası'nı; Unico Sigorta şirketlerinden talep etti.

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Emir Uras biyografi Haberi

Emir Uras biyografi

Emir Uras kimdir?

Emir Uras, 1969 yılında İstanbul'da doğdu. 1991 yılında Londra Architectural Association'da (AA) lisans eğitimini bitirdi. 1996 yılında Southern California Institute of Architecture'da (SCI-ARC) yüksek lisans eğitimini tamamladı. Mimarlık hayatını Los Angeles' ta kurduğu mimarlık ofisini İstanbul'a taşıyarak 1998 yılından bugüne İstanbul'da devam ettirmektedir. 2003 yılında Durmuş Dilekci ile ortak olarak kurdukları “Uras+Dilekci Mimarlık Hizmetleri Ltd. Şti.” adı altında faaliyetlerine devam etmektedir.


Mimar Emir Uras projeleri..

Sütlüce Ofis Binası (2010)

Kıbrıs Beach Resort Otel (2010)

Buyaka (2010)

11.11 (2009)

YKK Hukuk Bürosu (2008)

Y2K Housing (2008)

Pendik Mall (2008)

Kıbrıs Beach Golf Resort Otel (2008)

Cyrstal Tower (2008)

Bakü Ofis Binası (2008)

Adana Mall (2008)

Zorlu Center (2007)

Cyrstal Park (2007)

Mudo (2007)

Krunch (2007)

Kemerburgaz'da Bir Ev (2007)

Bilim İlaç (2007)

Toyota Sonkar Tower (2007)

Prestige Mall (2007)

Bodrum'da Bir Ev (2007)

Rose Royce (2006)

Star House (2006)

Orangery (2005 -...