24 / 07 / 2024

EMİRKOOP üyeleri

EMİRKOOP üyeleri

EMİRKOOP'un 30 kuruluş . yıldönümü davetinde, birliğin ilk başkanı olan dönemin Bursa Belediye Başkanı Ekrem Barışıma plaket takdim edildi.

Bursa'da kooperatifler kanalıyla 30 yılda 20 bin konut inşa edildi!

EMİRKOOP'un 30 kuruluş . yıldönümü davetinde, birliğin ilk başkanı olan dönemin Bursa Belediye Başkanı Ekrem Barışıma plaket takdim edildi.

Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım!

Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Ulaşım bilgilerine göre Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılında yapılacak. Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı.

Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları fiyatları!

Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunan proejde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı. Fikirtepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Muhteşem Yüzyıl Konutları ne zaman teslim?

192 adet konut, 6 adet ticari alan ve 9 adet ofisten oluşan Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Muhteşem Yüzyıl Konutları ne zaman teslim?

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 'nda192 konut yer alıyor. Peki Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası taşıyan Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konuttan meydana geliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans satılık!

Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılında yapılması planlanıyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri iletişim!

Toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 192 adet daire bulunuyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon bilgisi 444 70 16 olarak belirlendi.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları fiyat!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe'de bulunuyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları fiyat listesi kapsamında daireler 480 bin TL'den başlıyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Muhteşem Yüzyıl Konutları fiyat!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Göztepe ’de inşa ediliyor. Muhteşem Yüzyıl Konutları fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri ne zaman teslim?

Fenerbahçe Stadı' na 500 metre uzaklıkta hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri ne zaman teslim?

EMİRKOOP üyeleri Haberi

EMİRKOOP üyeleri

Yaşanabilir projeler üreten EMİRKOOP 30. yılını Almira Otel'de Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve üyeleriyle kutladı. S.S. Bursa Konut Üretim Yapı Kooperatifleri Birliği (EMİRKOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Pamuk, birliğe bağlı kooperatifler kanalıyla 20 bin konut inşa edildiğini, bu konutlarda bugün yaklaşık 80 bin kişinin yaşadığını bildirdi. Pamuk, kooperatifler adına, birliğe destek olan herkese teşekkür etti. Davete katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de kooperatiflerin birlik ve beraberliği oluşturduğunu ifade ederek, şöyle dedi: "Kooperatiflere yeterli alaka ve desteği vermeliyiz. 30 yıl önce, 13 Mart 1985 tarihinde 10 konut yapı kooperatifinin bir araya gelerek kurduğu EMİRKOOP, bünyesindeki kooperatifler aracılığıyla, insanların küçük birikimleriyle yaklaşık 20 bin konut yapmış. Kentsel yenilemede (dönüşümde) kullanacağımız en iyi yöntem de kooperatif sistemidir. EMİRKOOP bu dönüşümde...