03 / 05 / 2024

emlak aramaları

emlak aramaları

Tüketiciler, Ramazan ayında gece alışverişini tercih etti. Sahur saatlerinde en çok 'emlak' kelimesi arandı...

Kiralık konut talebi ilk defa satılık konut talebini geçti!

Emlakjet tarafından derlenen verilere göre, emlak aramalarında uzun zamandır görülmedik bir biçimde kiralık konut aramaları Mayıs 2023 itibarıyla ilk defa satılık konut aramalarını geçti.

Emlak vergisi ödemesi nasıl yapılır?

Gayrimenkul sahibi olan tüm vatandaşları ilgilendiren emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri ile ilgili internet aramaları devam ediyor. Pek, emlak vergisi sorgulamaları nasıl yapılır? Emlak vergisi ödemeleri nasıl yapılır? İşte detaylar...

2019’un ilk çeyreğinde konut aramaları yüzde 35 arttı!

Gayrimenkul sektörünün ilk çeyreğini değerlendiren Hürriyet Emlak Projeland CEO’su Andrew Olejnik, konut aramalarının yüzde 35 arttığını ve alıcıların konut için uygun fırsat beklediğini vurguladı.

Lise kelimesi ile yapılan emlak aramaları 4 günde 15 kat arttı!

Liselere geçişte TEOG yerine getirilen "en yakın okula yerleştirmeye" dayalı yeni sistem emlak sektörünü hareketlendirdi. 

Haziran ayında mobilden en fazla emlak araması yapıldı!

Yaz aylarında ve bayram döneminde emlak aramaları mobilden yapıldı. Haziran ayında mobil üzerinden en fazla kiralık konut araması İstanbul için yapıldı.

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

emlak aramaları Haberi

emlak aramaları

Tüketiciler, Ramazan ayında gece alışverişini tercih etti. Sahur saatlerinde site ve mobil uygulamalardaki toplam trafik yüzde 31 artış yaşandı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; sahibinden.com'un açıklamasında, Ramazan ayıyla birlikte değişen uyku ve yeme-içme düzeni, tüketicilerin online alışveriş alışkanlıklarını da etkiledi. Sahur saatlerine kadar geçen süre olan 01.00-04.00 arasında, geçen yıla göre site ve mobil uygulamalardaki toplam trafikte yüzde 31 artış meydana geldi. 

Site kullanıcıları aramalarında mobili tercih etti. Ramazan boyunca sahur saatlerinde en çok ilan görüntülenen gün 17 Mayıs olarak kaydedildi. İlan görüntülenmesinde bir önceki yıla göre iOS uygulamasında yüzde 21, Android mobil uygulamasında ise yüzde 34'lük artış oldu.

- Üç büyük şehir karavan ve dubleks ev aradı

Sahur saatlerinde en çok ziyaret edilen kategoriler Emlak, Vasıta ile İkinci El ve Sıfır...