02 / 05 / 2024

Emlak Çadırına nasıl katılırım

Emlak Çadırına nasıl katılırım

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda, konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırı'nın ilki 31 Mayıs 2015, Pazar günü yapılacak.

Emlak Çadırı 31 Mayıs'ta kurulacak!

Her yıl bir kez düzenlenecek olan Emlak Çadırı, bu yıl 31 Mayıs 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek. Emlak Çadırı'nda kullanıma hazır daireler 99 bin TL'ye, ofislerin 149 bin TL'ye ve cadde dükkanlarının 199 bin TL'ye satılacak.

Emlak vergisi 1. taksit ödeme ekranı Mart 2024! Emlak vergisi ödemesi nereden, nasıl yapılır? 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeler 1 Mart 2024 tarihi itibarıyla başladı. Peki emlak vergisi ödemesi nereden, nasıl yapılır? 

Kredi daralması konut sektörünü nasıl etkiler?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, kredi daralmasının konut sektörünü nasıl etkileyeceğini kaleme aldı. İşte Soner Keleş'in o yazısı...

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Tahıl Koridoru ile 32 milyon ton tahıl taşındı! Buğday, arpa, mısır fiyatları nasıl etkilendi? Rakamlar açıklandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1 Ağustos 2022-20 Haziran 2023 döneminde taşınan toplam tahıl miktarının 32 milyon ton olduğunu belirtti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları nasıl etkilendi? İşte 25 Haziran 2023 fiyat listesi...

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Kiracılar tahliye kararına nasıl itiraz edebilir? Kiracı tahliye kararını temyiz edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracılar arasında sık sık tahliye davaları gündeme geliyor. Peki kiracılar tahliye kararına nasıl itiraz edebilir? Kiracı tahliye kararını temyiz edebilir mi?

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

İŞKUR tarafından Nisan 2023 kapsamında pek çok meslekten toplam 130 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Ev almak isteyen orta gelirliler dikkat! Yeni Evim kampanyasına nasıl başvurulur? 

Ev almak isteyen orta gelirliler tarafından merakla beklenen "Yeni Evim" kampanyasına nasıl başvurulur? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Küresel piyasalarda Fed şoku! Fed'in ultra şahin adımları piyasaları nasıl etkileyecek?

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) çarşamba günü faiz kararını açıklayacağı haftaya temkinli şekilde başlarken, nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu. Peki Fed'in ultra şahin adımları piyasaları nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Ev tapusu başkasına nasıl devredilir?

Tapu devri herhangi bir mülk için yapılabilir. Bu işlemler tapu ve kadastro genel müdürlükleri vasıtası ile gerçekleşir. Peki Ev tapusu başkasına nasıl devredilir? İşte detaylar!

Emlak Çadırına nasıl katılırım Haberi

Emlak Çadırına nasıl katılırım

Gayrimenkul sektöründe çadır dönemi başlıyor. İlgi Yönetim tarafından farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadırı'nda çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda, konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırı'nın ilki 31 Mayıs 2015, Pazar günü yapılacak. İlgi Yönetim Genel Müdürü Murat Gülep; "Biz gerekli tüm teknik, idari kontrolleri ve anlaşmaları yaparak Emlak Çadırı'na garantör olduğumuz konut, ofis ve cadde dükkanlarım topluyoruz" şeklinde konuştu. Satışlara kayıt ve başvuru için son gün 29 Mayıs Cuma saat 17.00. 

Dileyen herkesin katılabileceği Emlak Çadırı na ön başvurular emlakcadiri.com web...