12 / 05 / 2024

emlak enerji indirimi

emlak enerji indirimi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İzmir İktisat Kongresi' nde trafikteki yaşlı araçların MTV ve enerji verimliliği konusunda açıklama yaptı. Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada emlakta enerji indirimi yapılacağını belirtti...

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Akaryakıta vergi indirimi mi geliyor? EPGiS'ten hükümete çağrı!

Benzin ve motorine art arda yapılan zamların ardından vatandaşlar indirim beklentisi içerisine girdiler. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası Başkanı Fesih Aktaş hükümete KDV indirimi çağrısı yaptı...

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/2 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Durmaz Oto. Petrol Ürün. İnş. San. ve Tic. A.Ş. - Kardelen Oto. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. -Pramid Yapı Yol Enerji İnş. A.Ş. İş Ort. ile  ile 22 Şubat tarihinde imzalandı.

Emlak sektöründe neler oluyor? İnşaat sektörü durma noktasına mı geldi?

Dövizde yaşanan artışın, inşaat ve emlak piyasasını kötü etkilediğini belirten emlak danışmanları KDV indirimi gibi sektör hakkında oldukça önemli pek çok noktayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3470/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - Okyanus Enerji Üretim İnşaat ile 4 Ocak 2022 tarihinde imzalandı. 

Enerji ve emtia fiyatları nereye gider?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Enerji ve emtia fiyatları nereye gider?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik o analizi...

Emlak Konut GYO 2021'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı her sene projelerinden konut satın alanlar için indirim kampanyası yapıyor. Peki Emlak Konut GYO 2021'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Bostancı Emlak ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Telekomünikasyon Enerji Makina Mühen.ve Bakım Petrol Oto Emlak Ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bostancı tarafından kuruldu.

Eski köylere emlak vergisi indirimi!

Kamu mali yönetimi ve kontrolü kanunuyla bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair teklifi kapsamında kırsal yerleşim bölgelerine yönelik su ücretleriyle emlak vergilerinde indirim ve çeşitli kolaylıklar getirilecek.

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sorkuncuk, Mustafa Sorkuncuk, Serkan Sorkuncuk ve Servet Sorkuncuk ortaklığında kuruldu.

emlak enerji indirimi Haberi

emlak enerji indirimi

Motorlu Taşıtlar sisteminde motor büyüklüğü arttıkça vergi artıyor. Taşıtlarda halen yüzde 40 ila yüzde 135 aralığında ÖTV uyguluyoruz. Dolayısıyla aslında çevreyi çok kirletenden daha fazla vergi alarak bir anlamda ekoloj ik yöntem uyguluyoruz. Bununla birlikte taşıtlarda karbon salmımını baz alan vergiler de söz konusu olabilecek. Arkadaşlara söyledim çalışıyorlar. Çevreyi çok kirleten taşıtların vergisi yüksek, az kirletenlerin ise az olacak. 

EMLAK VERGİSİ'NDE ENERJİ İNDİRİMİ YAPILACAK KONUTLARIN tamamından 2017'ye kadar bir enerji performans sertifikası alacağız. İleride Emlak Vergisi'nde enerji verimliliğini esas alan bir vergi düşünülebilir. Enerji verimliliğini teşvik eden bir vergileme olabilir. Yani yalıtılmış binalara ilişkin avantajlı vergiler olabilir. 

MEHMET ŞİMŞEK VERGİ DÜŞMEZ, BEKLEMEYİN 

¦ ¦¦ TÜRKİYE'DE vergi oranlarının üç-beş ürün hariç kesinlikle yüksek olmadığını savunan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Vergi oranlarını indirmemizi bekliyorsanız,...