27 / 04 / 2024

emlak fuarları nerlerde var

emlak fuarları nerlerde var

CNR EXPO Yeşilköy'e gelen nihai tüketiciler ve yatırımcılar, Türkiye'nin öncü gayrimenkul ve müteahhitlik firmalarının sunduğu fuar avantajlarından yararlanacak. Fuar, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Suudi yatırımcıların gözü Trabzon'da!

Dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım ve emlak fuarlarından olan Cityscape Global, bu sene 9-11 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor. Fuara Suudi Arabistan'dan yoğun katılım gerçekleşti.

Emlak Konut Bizim Mahalle'ye yabancı ilgisi!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katılan Emlak Konut GYO'nun Bizim Mahalle projesi yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

Emlak Konut, yabancı yatırımcıya teşvikleri anlatıyor!

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2017'de yerini alan Emlak Konut GYO, fuarda yabancı yatırımcılara konut sektörünü ve avantajlarını anlatıyor.

CNR Emlak Fuarı'na Araplardan yoğun ilgi bekleniyor!

Gayrimenkul profesyonellerini buluşturan, Türkiye’nin önemli gayrimenkul fuarlarından olan ‘CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ bu yıl 4’üncü kez gerçekleştirilecek.

CNR EMLAK, MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yaptı!

CNR EMLAK, Fransa'nın Cannes kentinde 15-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından olan MIPIM'e çıkarma yaptı.Fuarda 89 ülkeden 26 bin 500 gayrimenkul profesyoneli bir araya geldi.

İMSİAD CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etti!

Geçtiğimiz aylarda dünyanın en önemli fuarlarından sayılan Dubai ve Kuveyt fuarlarını ziyaret eden İMSİAD son olarak İstanbul "CNR Emlak - Konut. İşyeri, Satmalına. Kiralama ve Finansman Fuarfnı ziyaret etti.

Markalı konut üreticileri CNR Emlak Fuarı’na neden katılmadı?

Yurtdışındaki gayrimenkul fuarlarına yoğun ilgi gösteren markalı konut üreticisi dün İstanbul’da kapılarını açan CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılmadı. Emlak Konut GYO, TOKİ, Ağaoğlu, Sur Yapı, Soyak, Demir İnşaat gibi firmalar fuarda yoktu.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Özyurtlar İnşaat, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, 4 projesini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

Gayrimenkul şirketleri Dubai Cityscape 2015'de buluşacak!

Yaz dönemi başta olmak üzere yurtiçindeki belirsizlikler nedeniyle satışlarında dış piyasaya ağırlık vermeyi düşünen gayrimenkul firmaları, dünyanın önde gelen emlak fuarları arasındki Dubai Cityscape Global 2015’i deyim yerindeyse ablukaya aldı.

emlak fuarları nerlerde var Haberi

emlak fuarları nerlerde var

CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek Emlak 2014-Konut ve işyeri, Satın Alma, Kiralama ve Finansman Fuarı, 11 Eylül'de kapılarını açıyor. 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'e gelen nihai tüketiciler ve yatırımcılar, Türkiye'nin öncü gayrimenkul ve müteahhitlik firmalarının sunduğu fuar avantajlarından yararlanacak. "Emlak 2014-Konut ve İşyeri, Satın Alma, Kiralama ve Finansman Fuarı", Türkiye'nin en büyük emlak platformunu CNR çatısı altında oluşturuyor. Ziyaretçiler fuar alanındaki bankalardan kredi alabilecek ve tapu işlemlerini başlatabilecek. Ayrıca ziyaretçiler, bilgi aldıkları projeleri karar aşamasında yerinde görmek istedikleri takdirde de fuar alanından özel servislerle proje sahasına ulaştırılarak ürünü doğrudan inceleyebilme fırsatı bulacak... 



FUARI GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN 

TC Şehircilik ve Çevre Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO'nun desteğinde ITF Fuarcılık'ın organize ettiği Emlak 2014'e katılan firmaların cazip fiyat ve ödeme koşulları...