03 / 05 / 2024

emlak konut ihalesi ikinci oturum

emlak konut ihalesi ikinci oturum

Emlak Konut GYO'nun Etimesgut arsasına konut projesi yapılması için arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin ikinci oturumu tamamlandı. Emlak Konut, ihalede en yüksek teklifi veren iş ortaklığını açıkladı... İşte o firmalar...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi! Cevahir İnşaat ve HB Grup İnşaat, sözleşmeyi imzalamadı!

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İhalenin iptal edildiği açıklandı. İşte iptal gerekçesi ve tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesi 15 Kasım'da!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının satış ihalesi 15 Kasım 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım ihalesi 26 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 26 Nisan 2022 tarihinde davet usulü ile yapılacak.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap ihalesi 27 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap ihalesi 27 Nisan'da davet usulü ile gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap nerede? Vadi Evleri 2. Etap'ta kaç konut bulunuyor? İşte projeye ilişkin merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesi 22 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Sarıyer'de inşa edilecek olan Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ihalesi 22 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi 1 Şubat'a ertelendi!

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi ertelendi. Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi 1 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi iptal edildi. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi 3 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te hayata geçirilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 3 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

emlak konut ihalesi ikinci oturum Haberi

emlak konut ihalesi ikinci oturum


Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı (GYO) A.Ş.'nin Ankara İli Etimesgut İlçesi Erler Mahallesi'ndeki projesi için arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinde ikinci oturum gerçekleştirildi. 



Emlak Konut GYO tarafından Borsa İstanbul Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, en yüksek teklifin Baş Yapı ve Solaryapı İş Ortaklığı'ndan geldiğini bildirdi.


İşte o açıklama;  


"Şirketimiz tarafından 11.06.2014 tarihinde yapılan "Ankara Etimesgut Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" İhalesinin 2. Oturumuna ilişkin bilgiler ekte yer almakta olup, en yüksek teklifi;


Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) 180.000.000,00 TL, 

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) 54.000.000,00 TL, 

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı %%30,00 ile


"BAŞ YAPI İNŞ. TAAH. VE TUR. SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. ~ SOLARYAPI MÜH. İNŞ. TAAH. VE SAN. DIŞ TİC. LTD....