02 / 05 / 2024

Emlak Kredi Bankasının yaptığı projeler

Emlak Kredi Bankasının yaptığı projeler

1957 yılında Emlak Kredi Bankası tarafından Baruthane'de yapılan, 3 bin 100 kişiyi alacak büyüklükte olan plaj temmuz ayında açılacakmış. Plaj 2 milyon 500 bin liraya mal olacakmış.

Bankalar kredi musluklarını açtı, yeni uygulama Nisan’da başlıyor… Resmen açıklandı!

Vatandaş bankalardan eli boş dönmeyecek. Krediye başvurup da alamayanlara müjdeli haber geldi. Bankalar kredi musluklarını açtı, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu yeni uygulamanın Nisan’da başlayacağını duyurdu. İşte ayrıntılar

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Merkez Bankası'nın faiz artırımları bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı!

Merkez Bankası'nın son üç aydaki faiz artırımları ticari kredi faizlerinin yükselmesini sağladı. Kredilerin yükselmesi ise bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı. 

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası hisselerinin bir kısmını 6,8 milyar TL'ye sattı! 

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası'nda 575 milyon TL nominal değerli hisselerinin hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle, borsa dışında kurumsal yatırımcılara toplam 6 milyar 756 milyon 250 bin TL'ye satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Bankalar kredi vermeyince sektör olumsuz etkileniyor! Merkez Bankası'nın kararı ne olacak?

Reel sektör hala ticari krediye erişim konusunda zorluk çekmekte. Bankalar, daha önce durumun seçim sonuçlarına bağlı olduğunu ifade etmişlerdi, ancak seçimler geride kaldıktan sonra bile kredi imkanlarını genişletmede tereddüt ediyorlar.

Garanti, Ziraat ve Yapı Kredi Bankası kesenin ağzını yırtılana kadar açtı. Emekli promosyonunda dev rakam

Bankalar emekli maaşlarına zam gelmeden önce emekli vatandaşların kendi bünyelerinden maaş almalarını sağlamak adına büyük bir çaba gösteriyor. Yapı Kredi Bankası, Garanti ve Ziraat Bankası'ndan da konuyla ilgili önemli bir adım geldi.

Finans kuruluşları kredi musluklarını kapattı! Üretim ve ihracat tehlike sinyali veriyor!

Finans sektöründeki bir çok banka ve kuruluşun kredi musluklarını kapatması, üretim ve ihracatta tehlike sinyalleri vermeye başladı. Seçim belirsizliği ve nakit sıkışıklığı nedeniyle önünü göremeyen sanayici, ‘kredi yok, bankası var’ diyor.

Silikon Vadisi Bankası'nın iflası, risk yönetimi ve likidite politikalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi!

Fitch adlı uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının, artan faiz oranları ortamında risk yönetimi ve likidite politikalarının ne kadar önemli olduğuna işaret ettiğini belirtti.

Yapı Kredi bankası kesenin ağzını açtı. Buna bakmak lazım

Yapı Kredi bankası kredi konusunda diğer rakiplerinin önüne geçmek amacıyla kesenin ağzını açtı. Banka tarafından önemli bir kredi miktarı vatandaşların kullanımına sunuldu. İşte detaylar...

Emekli promosyonunda çılgınlık sınır tanımıyor! İşte Yapı Kredi Bankası’nın verdiği o rakam!

Bankalar emekli maaş promosyonlarında büyük bir yarışa girdi. Rakamlar güncellendikçe ortaya daha büyük tutarlar çıkıyor. Peki Yapı Kredi Bankası kaç lira promosyon veriyor? İşte bütün detaylar…

Yapı Kredi'den büyük müjde! Parasını getirene özel yüzde 20,50 faiz fırsatı!

Yapı Kredi Bankası yeni getirilecek mevduatlara yönelik başlattığı faiz kampanyasını duyurdu. İşte Yapı Kredi Bankası'nın kampanyasına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

4 bin 5 bin 6 bin TL değil! Yapı Kredi Bankası da emekli promosyon miktarını açıkladı

Yapı Kredi bankası, emeklilere yönelik vereceği promosyon miktarıyla ilgili bir açıklama yayınladı. Gelin açıklamanın detaylarına hep birlikte bakalım.

Emlak Kredi Bankasının yaptığı projeler Haberi

Emlak Kredi Bankasının yaptığı projeler



Baruthane Plajı temmuzda açılıyor.


Plajın birinci bölümü 3.100 kişi alacak. Plaj 2,5 milyon liraya çıkıyor.


  Emlak Kredi Bankası tarafından Baruthane'de yapılmasına başlanan turistik tesislerin birinci bölümü 1 Temmuz'da açılacaktır.

  Birinci bölüm, 400 kabine, 1700 dolap ve 50 lüks kabineden kurulu plajdır. 3100 kişi alabilecektir. Bu plaj 2,5 milyon liraya çıkacaktır.

  Ancak, 4 yıl sonra bitirilecek tesislerin içinde, plaj yeri olarak 44 bin metrekare ayrılmıştır. Bu yıl, bunun dörtte biri yapılıyor.

  Kabineler mermerden olacaktır. Denizle kabineler arasındaki mesafe 10 metredir. Temmuzda 220 kabin, 1200 dolap bitecektir.

  Ayrıca Sirkeci - Sarayburnu yolunun Bakırköy - Yeşilyurt arası, Emlak Kredi Bankası tarafından yapılacaktır.