28 / 04 / 2024

emlak sektörü yeni kampanya 2017

emlak sektörü yeni kampanya 2017

Emlak Konut GYO seferberliğinde başlatılacak olan 20 yıl vade ve 0.50 ile 0.70 faiz kampanyası sektörde hem heyecan yarattı hem de endişe yarattı.

Çin emlak sektörüne kredi dopingi! Hisseler yükseliyor...

Çin emlak hisseleri, zor durumdaki emlak sektörünü desteklemeyi amaçlayan yeni kredi tedbirlerinin uygulamaya konulmasının ardından yükselişe geçti.

Emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti!

Emlakçılar yetki belgesi zorunluluğu düzenlemesindem memnun oldukları belirtiyor. Yeni düzenleme ile emlak sektöründe serbest piyasa dönemi bitti.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor! Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak!

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım 2023 tarihinde resmen başlıyor... Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak... Acil bakın...

Günübirlik kiralık evlere yönelik düzenlemeyi emlak sektörü değerlendirdi: Kiralık konut arzını arttırabilir!

Emlak sektörü temsilcileri Meclise sunulacak kanun teklifiyle konutların turizm amaçlı tek seferde en çok 100 gün kiralanabilmesine yönelik düzenlemeyi değerlendirdi. Temsilciler yeni düzenlemeyi olumlu karşıladı. 

Emlak sektörü 2022'de yükselişine devam edecek!

Pandemiye rağmen 2021'yi hareketli geçiren emlak sektörü 2022 senesinde de gözde sektör olmaya devam edecek. Yeni yılda çok sayıda konut projesinin raftan inmesi bekleniyor. 

Emlak sektörü 2022'de altın yılını yaşayacak!

Emlak analistleri yeni apartman arzının kiralardaki artışı durdurabileceğinin altını çiziyor ve 2022'nin emlak sektöründe altın yıl olacağını belirtiyor.

Emlak sektöründe yeni soluk: Dronlarla dijital yolculuk!

Koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında temasların sıfıra düşürülmesiyle beraber, geleneksel yüz yüze satış ve müşteri hizmetlerinin oldukça önemli olduğu emlak sektöründe bir takım zorluklarla karşılaşıldı...

Emlak sektörü çalışanları hedeflerini nasıl belirlemeli?

Gayrimenkul danışmanı Onur İrtem, emlak sektörü çalışanları için tavsiyelerde bulundu. Sektör çalışanlarına, ilk önce kendilerine bir sistem ve model bulmaya çalışmalarını ve kendilerini motive edecek olan sebepleri keşfetmelerini söyledi...

İnşaat sektörü yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor!

Koronavirüs sonrası inşaat sektörü de iş yapma prensibini değiştirdi. Yeni inşaat yapma eğilimini ortaya koyan yapı ruhsatları bu yıl da düşük seyrediyor. Koronalı günlerin gerçekleşmesiyle sektör yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor.

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

11Sight emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemini başlattı!

11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, 11Sight'ın tek tıkla başlatılabilen görüntülü görüşme çözümüyle emlak sektöründe satın alma ve kiralama işlemlerinin uzaktan da gerçekleşebildiğini belirtiyor.

Lübnan'da ekonomik kriz emlak sektörünü de olumsuz etkiledi!

Lübnan bankaları, sermayenin yurt dışına çıkışının önüne geçmek amacıyla vatandaşın mevduatına el koydu. Ülkede doları baz alan emlak sektörü mevcut ekonomik krizden etkilenen sektörlerden oldu.

emlak sektörü yeni kampanya 2017 Haberi

emlak sektörü yeni kampanya 2017

Emlak Konut GYO’nun konutta 20 yıl vade ve 0.50 ile 0.70 faiz oranlarıyla başlatacağı kampanya sektörde hem heyecan yarattı hem de endişe yarattı. Yükselen endişe sesleri Emlak Konut’la çalışmayan firmalardan geldi. Eleştirilerin ortak noktası kampanyanın sadece Emlak Konut’la iş yapan yüzde 10’luk dilimi kapsaması. Bu dilimdeki müteahhitler için destek verilirken piyasanın yüzde 90’ının destek dışı kalmasından şikayet ediliyor. Emlak Konut kampanyasının durgunluğun olduğu bu ortamda var olan sınırlı talebi de bu firmalara çekmesinden endişe söz konusu. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Emlak Konut’un başlattığı ilk kampanyada Emlak Konut’la çalışmayan firmaların kendi karlarından sübvanse ederek satış yapmaya çalıştığı belirtilirken, müteahhitler yüzde 200 kar yapan bir kuruma karşı yüzde 10 gibi karlarla çalışan özel sektör firmalarının 20 yıl vadeli düşük faiz...