19 / 07 / 2024

Emlak sektöründe yükselmek

Emlak sektöründe yükselmek

Blog yazmak başlı başına son derece önemli bir faaliyettir. Birilerinin bildiklerini paylaşması ile sayısız insan bundan faydalanabilir. Bu durum her konuda, her alanda geçerlidir.

TÜİK açıkladı: İnşaat sektöründe güven yine azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 1,5 perakende ticaret sektöründe yüzde 2,6 ve inşaat sektöründe ise yüzde 0,5 oranında azaldı.

Kuzey Kıbrıs emlak sektöründe büyük panik!

Emlak sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Ali Özmen Safa, yabancıya mal satışında getirilen yeni yasa ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaparak, KKTC'de inşaat sektöründe bilgisizlikten dolayı tam bir panik yaşandığını söyledi.

Gayrimenkul sektöründe imaj değişikliği yaşanıyor!

Ülkemizde pek çok sektör nitelikli eleman sıkıntısı yaşarken, çeşitli okullardan mezun olan gençler de farklı sebeplerle istihdam piyasasına girmekte zorlanırken, emlak sektöründe faaliyet gösteren duayenler ise gençlere, “Sektörümüzde dilediğiniz imkânlara kavuşabilirsiniz” diyor.

TÜİK o rakamları açıkladı: İnşaat sektöründe yüzde 11,1'lik artış!

TÜİK tarafından açıklanan İşgücü Girdi Endeksleri’ne göre istihdam endeksi inşaat sektöründe yüzde 11,1 artış gösterdi.

Ücretli çalışan sayısı 15 milyon 104 bin 259 oldu! İnşaat sektöründe yüzde 14,1 artış! 

TÜİK tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'deki ücretli çalışan sayısı şubatta aylık bazda yüzde 0,6 yükselirken, yıllık bazda yüzde 4,1 artış gösterdi. Peki inşaat sektöründe durum ne? İşte sektör sektör o rakamlar... 

Ticaret Bakanlığı'ndan emlak sektöründeki fahiş fiyatlara 100 milyon TL ceza!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığı, emlak sektörüne yönelik olarak yaptığı denetimlerde toplam 1.338 işletmeye yaklaşık olarak 100 milyon Türk Lirası idari para cezası uyguladı. İşte Ticaret Bakanlığı tarafından verilen o cezalar...

Kıbrıs'tan yabancılar gidiyor, Türkler geliyor! Emlak sektöründeki kriz nasıl çözülür?

Emlak sektörünün duayen isimlerinden Ali Özmen Safa, emlak sektöründe yaşanan kriz ortamında alıcı profilinin değiştiğine ve yabancıların gittiğine Türklerin geldiğine dikkat çekti. İşte sektördeki son durum...

Emlak dolandırıcılığı davası için Trump'tan 100 milyon dolar teklifi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları suçlamasıyla yargılandıkları dava sonucu çarptırıldıkları ceza için 100 milyon dolar teklifte bulundu.

İnşaat sektöründe güven yine yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi verilere göre mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2024 yılının Şubat ayında bir önceki aya göre; hizmet sektöründe yüzde 1,6 oranında inşaat sektöründe ise yüzde 1,0 artış gösterirken, perakende de güven yüzde 1 azalış gösterdi.

Trump'a emlak dolandırıcılığı davasında 354,9 milyon dolar ceza! 

Emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı suçlamasıyla ilgili New York'taki davada eski ABD Başkanı Donald Trump'a 354,9 milyon dolar ceza kesildi. 

Yeni yılın ilk ayında inşaat sektöründe güven arttı!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi ocakta bir önceki aya göre; hizmet sektöründe yüzde 4 arttı, perakende ticaret sektöründe yüzde 1,0 geriledi, inşaat sektöründe yüzde 3,3 yükseldi. İşte o rakamlar... 

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 10,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan istatistiklere göre ücretli çalışan sayısı inşaat sektöründe yüzde 10,2 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 2,1 artış gösterdi.

Çin'deki emlak sektörü alarm veriyor! Konut stokunun temizlenmesi 10 yıldan fazla sürer...

Çin'deki emlak sektörü, yerel yönetimlerin borç sorunları ve zayıflayan küresel talepten dolayı daralmaya başladı. Bu durum konut stoklarının artmasına neden oldu.

Emlak sektöründe yükselmek Haberi

Emlak sektöründe yükselmek

Blog yazmak başlı başına son derece önemli bir faaliyettir. Birilerinin bildiklerini paylaşması ile sayısız insan bundan faydalanabilir. Bu durum her konuda, her alanda geçerlidir. Emlak konusuna gelecek olursak, emlak işi kurmak özellikle gençlerin ilgi gösterdiği bir fikirdir. Kendi işinin sahibi olmak, iş kurmak, para kazanmak isteyenler için önemli bir fırsattır aynı zamanda. Ancak birilerinin tecrübelerinden faydalanarak bu işe girişmek son derece önemlidir. Yeni kurulan işin sağlam adımlar ile ilerleyebilmesi, ayakta kalabilmesi, tecrübelerden faydalanılması ile mümkün olmaktadır. Emlak sektöründe kurulacak olan bir işin kuruluş aşamasından son aşamasına kadar, reklam stratejilerinden işlemlerin tamamlanması sürecine kadar her konu ayrı ayrı pek çok detay içermektedir. Dolayısıyla sık sık yardıma ihtiyaç duyulacaktır. Birilerinin Blog yazarak, ihtiyacınız olan bilgileri paylaşmış olması ise zor anınızda adeta...