18 / 05 / 2024

emlak süpermaketi modeli nedir

emlak süpermaketi modeli nedir

Self Investment Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kalkavan, Azerbaycan’da yapılan organizasyonda Dünya’nın ilk ’emlak süpermarketi’ modelini tanıttıklarını söyledi.

Suzuki S-Cross'ta düşük faizli kredi imkanı!

Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş., S-Cross modeli için cazip bir fırsat sunuyor. Başlangıçta yüzde 1,79 faizli bir kredi avantajıyla, Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş. yetkili satıcılarından 2023 model yılı, sıfır kilometre Suzuki S-Cross'u satın alabilirsiniz.

Milli Emlak'tan 15 bin TL'ye arazi fırsatı! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Haziran 2023 ihalelerini resmi web sitesi üzerinden de peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 15 bin TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak'tan 4 bin TL'ye arazi fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Mayıs 2023 ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 4 bin TL'ye arazi satacak.

Suzuki S-Cross'ta 0.99 faiz kampanyası! 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Suzuki, S-Cross modeli için kış fırsatı sunuyor! Kampanya kapsamında, 200.000 TL'ye 0.99 faiz ve 30.000 TL'ye kadar takas desteği sağlanıyor. İşte 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Skoda Fabia zamlandı mı? İşte Skoda Fabia 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Skoda’nın 1999 yılından bu yana ürettiği süpermini modeli Fabia’nın ekim ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Skoda Fabia’in 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bodrum'da 80 milyonluk vurgun yapan meşhur emlakçı süperstar Alev'in ifadesi ortaya çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konut kiralama ve inşaat işi yapan bir firmanın kar payı vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden firma sahibi tutuklanırken, 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

İzak Hason Bodrum'da şube açtı!

Bağdat Caddesi'nin tartışmasız en bilinen emlakçısı İzak Hason Bodrum'da şube açtı...

Esenyurt'ta siyahi vatandaşlara ev kiralanmıyor iddiası! 

Kamerunlu Nagehan- Calvin Essembion isimli bir çift Esenyurt'ta bir sitede daire kiralamak istedi. Görüştükleri emlakçı söz konusu sitede siyahi vatandaşlara ev kiralanmadığını dile getirdi. 

Koronavirüsle Bodrum'da konut satışları patladı!

40 yıldır popülerdi, salgınla birlikte daha da gözde oldu. Bodrum'un en büyük 10 emlakçısından en çok ilgi gören, bölge, mahalle ve siteleri öğrendik. İşte, Bodrum'un prim yapan ve önümüzdeki yıllarda daha da öne çıkacak bölgelerinin emlak haritası...

Joan Smalls, Miami’deki evinin kapılarını Elle Decor dergisine açtı!

Victoria’s Secret modeli Joan Smalls Miami’deki evinind ekorasyonda ilhamı Moschino markası ve Jeremy Scott’tan aldığını söyledi.

Trabzonlu maganda emlakçı yakalandı!

Trabzon’da polis ekipleri tarafından evinden havaya ateş ettiği tespit edilen emlakçı S.Ç. gözaltına alındı. Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramada; çok sayıda tabanca, tüfek ve silahlara ait mermi bulundu.

ABD’de ev almayı planlayanlar dikkat! ABD emlak sözlüğü!

Amerika’da emlak jargonu, Türkiye’dekinden çok farklı.  Realogics Sotheby’s şirketinin Seattle’daki emlak broker’ı Murat Dabağoğlu, Türk yatırımcılar için yazdı… 

emlak süpermaketi modeli nedir Haberi

emlak süpermaketi modeli nedir

Azerbaycan’da sektöründeki ilk profesyonel fuar olan gayrimenkul ve yatırım fuarı olan ve başkent Bakü’de gerçekleşen, Azerbaijan International Real Estate&Investment Exhibition (RECExpo) Fuarı Bakü Expo Center’da yapıldı. Recexpo, inşaat sektörünün devlerini, marka projeleri ve seçkin gayrimenkul firmalarının yatırımlarını Azerbaycan’da tanıtmak için büyük bir platform oluşturdu. Avrupa, Ortadoğu, Körfez ve Kafkas ülkelerinin marka projelerinin Azerbaycan’daki alıcılarla buluşmasını sağlayan platformda yer alan sektördeki proje sahiplerine önemli fırsatlar sundu.


Self Investment Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kalkavan, fuara başta Türkiye, Almanya, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, Fransa, Dubai ve Rusya olmak üzere birçok ülkeden katılımcı geldiğini, katılımın yoğun şekilde geçtiğini ve verimli sonuçlar elde ettiklerini söyledi.


Projelerin birebir yapılan maketleri üzerinde daireleri gören ziyaretçilerin Self Investment standına ve ’süpermarket modeline’ ilgisinin yoğun olduğunu belirten Kalkavan, ’süpermarket modeliyle’...