06 / 05 / 2024

emlak vergi yapılandırmaları için son 15 gün

emlak vergi yapılandırmaları için son 15 gün

Eylül 2014 tarihinde yürürlüğe giren 6552 sayılı Torba Yasası gereğince yapılandırma getirilen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Emlak vergi yapılandırmaları için son 15 gün bulunuyor..

Aman kaçırmayın! Yapılandırmada son başvuru işte bu tarihte!

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma kanunu, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Peki vergi yapılandırma düzenlemesinden kimler faydalanacak, yapılandırmada başvuru süresi ne zaman sona erecek? İşte yanıtı...

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları bugün sona eriyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibi yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular bugün sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları yarın sona eriyor!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular yarın sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları için son 3 gün!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi yapılandırmasında son 3 gün. Başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

Dikkat! SGK yapılandırmaları için son tarih!

Vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeleri içeren 7326 sayılı Kanun'dan yararlanmak için başvuru süresi 30 Eylül tarihinde dolacak.

Dikkat! Vergi yapılandırması ve ödeme süresi uzatıldı!

7326 sayılı vergi yapılandırma kanununa ilişkin süre uzatımı gerçekleştirildi. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre başvuru ve ödeme süresi 1 ay uzatıldı.

Emlak vergileri yapılandırılıyor!

Bazı kamu alacaklarının yapılandırılmasına ilişkin teklif TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Yeni yasayla emlak vergi borçları da yapılandırılacak.

Emlak vergi borcuna yapılandırma geliyor!

Vergi borçlarıyla ilgili yapılandırmaya dair teklif Meclis'te tartışmaya başladı. Ele alınacak vergi borçları içerisinde emlak vergisi borcu da yer alıyor. 

Siirt Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı! 

Siirt Belediyesi, 31 Ocak tarihine kadar uzatılan emlak vergisi yapılandırmaları için vatandaşlara çağrıda bulundu. 

'Emlak vergisi yapılandırma' 7 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren borç yapılandırması 31 Ağustos 2020 tarihinden önceki borçları kapsıyor. Bu fırsattan faydalanmak isteyen mükelleflerin 31 Aralık 2020'ye kadar ilgili kuruma başvuru yapması gerekiyor. İşte tüm merak edilenler...

Emlak vergisi yapılandırma internetten başvuru 2021!

Vergi, prim ve ceza gibi borçları kolayca kapatma imkanı için başvurular devam ediyor. Emlak vergisi borçluları araştırmalara başladı. Peki emlak vergisi yapılandırma internetten başvuru 2021 nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

Emlak vergisi yapılandırma ne zaman 2021?

Vergi yapılandırması son dakika gelişmeleri mecliste görüşmeler yapılamaya başlandığından beri araştırılıyordu. Peki emlak vergisi yapılandırması çıktı mı? Emlak vergisi yapılandırması ne zaman 2021? İşte tüm merak edilenler...

Emlak vergisi yapılandırma başvurusu 2021!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi kapsamında emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, diğer vergi ve harçlar yapılandırılabilecek. Peki başvuru şartları neler? İşte emlak vergisi yapılandırma başvurusu 2021...

emlak vergi yapılandırmaları için son 15 gün Haberi

emlak vergi yapılandırmaları için son 15 gün

Emlak vergi yapılandırmaları için son 15 gün!

Eylül 2014 tarihinde yürürlüğe giren 6552 sayılı Torba Yasası gereğince yapılandırma getirilen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor.


Kanun ile yapılandırma kapsamına alan vergi borçları şu şekilde açıklanıyor:


"Vadesi 30.04.2014 tarihinden önce olan emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları ve emlak vergisi üzerinden hesaplanan taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı ile buna bağlı gecikme zammı,


Büyükşehir Belediyeleri Su ve Kanalizasyon İdarelerinin vadesi 30.04.2014 tarihinden önce olan su ve atık su bedeli alacakları."


Emlak vergi borcu yapılandırmaları için 30 Kasım 2014 tarihine kadar belediyeye giderek müracaat yapılması gerekiyor. Buna göre, emlak vergi yapılandırmaları için son 15 gün bulunuyor.


Bu tarihe kadar başvuru yapılmaması halinde yapılandırma hakkı kaybediliyor.


Yapılandırma başvurusunun yapılması halinde,...