15 / 05 / 2024

Emlak Yasası gayrimenkul danışmanlığı

Emlak Yasası gayrimenkul danışmanlığı

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan gelişmiş ülkelerde uzun yıllardan beri uygulanan Emlak Yasası'nın Türkiye'de de yürürlüğe girmesiyle yeni standartların geleceğini söyledi.

Çin'de emlak krizi giderek büyüyor! Dev gayrimenkul şirketi zorda!

Aldığı krediyi ödeyemeyen Çin’in en büyük emlak ve gayrimenkul şirketi olan Country Garden tasfiye dilekçesiyle karşı karşıya... 

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 710 milyon lira ceza! Aralarında emlak ve gayrimenkul firmaları da var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalara 710 milyon lira para cezası verildiğini bildirdi. Ceza kesilen firmalar arasında emlak ve gayrimenkul firmaları da var.

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vana Chıkhı tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Radaravrupa Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Radaravrupa Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kazançı ve Mustafa Kazançi ortaklığında kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Onaylı tarafından kuruldu.

Emlak Yasası gayrimenkul danışmanlığı Haberi

Emlak Yasası gayrimenkul danışmanlığı

Gelişmiş ülkelerde uzun yıllardan beri uygulanan Emlak Yasası'nın Türkiye'de de yürürlüğe girmesiyle yeni standartların geleceğini söyleyen ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, "Yasayla birlikte gayrimenkul danışmanlığını sadece uzmanlar yapacak, tüketici mağdur olmayacak ve devletin vergi gelirleri artacak" dedi. Baygan "Gayrimenkul danışmanı olmak için üniversitelerin dört yıllık ilgili bölümlerinden ve iki yıllık meslek yüksekokullarının 'emlak ve emlak yönetimi' programından mezuniyet şartı getirilecek" diye...