04 / 10 / 2024

emlak yatırımı yapmak güvenli mi

emlak yatırımı yapmak güvenli mi

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, emlak sektöründe son dönemde şehir merkezinde ve doğru lokasyonda konut almanın kriz dönemlerinde birikimlerin erimesini engelleyen, güvenli bir liman olduğunu belirtti.

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Uzmanı Çanakkale Lapseki’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yatırımların toprağa kaydığı şu günlerde İş insanı, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arazi yatırımı yapmak isteyenler için Çanakkale Lapseki ilçesindeki fırsat bölgeleri açıkladı.

Emlak Konut, Düsseldorf’ta Nobel IMMO 24 Gayrimenkul ve Emlak Yatırım Fuarı’nda!

Türkiye’nin lider gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO’nun katkıları ile düzenlenecek Nobel IMMO 24 Fuarı, 27-29 Eylül tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf şehrinde yapılacak.

Arsa yatırımı yapmak isteyenler için uzmanından çok önemli iki öneri geldi!

Arsa yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi nelere dikkat etmesi gerektiğini merak ederken, Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok da resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı için önerilerini paylaştı. İşte o paylaşım…

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı.

İslam Memiş'ten Kıbrıs çıkarması! Konut yatırımı yapmak mantıklı mı? 

Ülke genelinde konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasıyla yatırımcılar rotayı Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs, yatırımcıların gözde lokasyonu haline gelirken İslam Memiş'ten Kıbrıs değerlendirmesi geldi. Kıbrıs'a yatırım yapmak mantıklı mı?

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Uzmanı o bölgeye dikkat çekti

Toprak yatırımı yapmak isteyenler en uygun bölgenin neresi olduğunu araştırıyor. Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, toprak yatırımı yapmak isteyenler için Uşak bölgesini değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Uzmanı arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için fırsat şehri açıkladı!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için fırsat şehri açıkladı. İşte Aksel Melkonyan'ın o paylaşımı...

GYO'lara yatırım yapmak mantıklı mı? 

Geçtiğimiz yıl 54 yeni şirket halka arz olurken, bu şirketlerin 9’u yani yüzde 15'i GYO'lardan meydana geldi. Peki GYO'lara yatırım yapmak mantıklı mı? 

Krediyle konut almak mı daha mantıklı, fonlara yatırım yapmak mı? İşte o hesap! 

Gayrimenkul sektörü için getirilmesi planlanan yeni vergiler, konut yatırımının şu an mantıklı olup olmadığını gündeme getirdi. Peki krediyle konut almak mı daha mantıklı, fonlara yatırım yapmak mı? 

Arsa ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Kocaeli'de geleceği olan ve az para ile yatırım yapılabilecek yerler!

Yeni bir arsa ya da konut yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, Kocaeli'de geleceği olan ve daha az para ile yatırım yapılabilecek yerleri paylaştı.

Konuta erişim zorlaştı! Gayrimenkul yatırım fonlarına talep yüzde 127 arttı!

Konut fiyatlarındaki artışa konut kredisi faizlerinin yükselmesi de eklenince gayrimenkule erişim zorlaştı. Emlak sektörü temsilcileri pazardaki yavaşlamaya işaret ederken, bireysel olarak gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) öne çıktı.

Emlak yatırımında en çok kazandıran şehir hangisi? Enflasyona karşı konut yatırımları yükseldi...

Emlak yatırımında en çok kazandıran iller belli olduğu açıklandı. Buna göre, yüksek enflasyonda konut yatırımında artış görüldü. yaşandı. Konutta en çok kazandıran şehirler hangileri oldu?

Tebernüş Kireçci: Konut fiyatları ile diğer yatırım araçları arasında ilişki vardır!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yatırım yapmak isteyenlere seslenerek, konut fiyatları ile diğer yatırım araçları arasında ilişki olduğunu söyledi ve açıkladı. İşte ayrıntılar...

emlak yatırımı yapmak güvenli mi Haberi

emlak yatırımı yapmak güvenli mi

38 yıldır butik ve prestijli inşaat projelerini İstanbul’un seçkin semtlerinde hayata geçiren Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, emlak sektöründe son dönemde şehir merkezinde ve doğru lokasyonda konut almanın kriz dönemlerinde birikimlerin erimesini engelleyen, güvenli bir liman olduğunu belirtti.


Seçim öncesi her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de yaşanan durgunluğun ve yavaşlamanın merkezdeki projeleri etkilemediğinin altını çizen Keten, A ve A+ segmentte bir durgunluk olmadığını, özellikle kriz dönemlerinde yatırımcıların merkezdeki projelere yöneldiklerini söyledi. Merkezi bölgelerde kriz anında daha fazla konut satıldığını çünkü yatırımcıların oraları daha güvenli bulduğunu belirten Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, özellikle 1+1 dairelerin kriz dönemlerinde oldukça yoğun ilgi gördüğünün altını çizdi.


Son yıllarda dünyada başlayan “sadeleşmek” trendinin emlakta da geçerli olduğunun ve artık Türkiye’de de...