15 / 05 / 2024

emlakçı açmanın maliyeti ne kadar

emlakçı açmanın maliyeti ne kadar

Gayrimenkul sektöründe el değiştirmelerin artması kadın girişimcilere yaradı. Emlakçılık için kolları sıvayan kadınlar büyükşehirlerde 30 bin, küçük illerde 10 bin liraya kendi işinin patronu oluyor.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti yüzde 81 artarak 55 bin TL'yi aştı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmaya göre mega kent İstanbul’da yaşamanın maliyeti geçen senenin aynı ayına göre yüzde 81 artış gösterdi. Mega kentte dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 55 bin 321 Türk Lirası şekilde hesaplandı.

Avrupa'da iş kurmanın en kolay olduğu 5 ülke açıklandı!

İşgücü özellikleri, kurumlar vergisi ve bürokrasi gibi bir dizi nedenden dolayı 5 Avrupa ülkesinde yeni bir işletme açmanın daha kolay yolları açıklandı. 

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

1939 yılında Milli Emlak'a ait arsaların satılması yasaklanmış!

1939 yılında Milli Emlak'a da ait olduğu bilinen arsaların satılmamasına karar verilmiş. 

Bir kişilik deprem çantasının maliyeti 904 lirayı geçti...

Bir kişiye yetebilecek ve sadece yaşamsal önemli eşya ve materyallerin yer aldığı ortalama bir deprem çantasının maliyeti açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Tapusu olanlara son dakika şoku! Emlak vergisine yüzde 60'a yakın zam! Aman dikkat! 

Gayrimenkulü olanlara emlak vergisi ile ilgili şok haber geldi. 2024 yılının başında emlak vergisine yüzde 60'a yakın zam gelmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Kur Korumalı Mevduat'ın maliyeti 16 ayda 152 milyar TL'yi aştı! İşte o rakamlar...

Kur Korumalı Mevduat'ın maliyeti Mart 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 152 milyar TL'yi aştı. İşte tüm ayrıntılarıyla Kur Korumalı Mevduat...

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

53 bin TL'ye satılan Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti belli oldu!

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti açıklandı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 200 MP kamera ve 6.8 inç AMOLED ekranla donatılan amiral gemisi telefon, sektörde öne çıkıyor.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Altın alacaklar acilen buraya bakmalı! Fiziki altın almak mı? Bankada altın hesabı açmak mı? İşte yanıtı!

Altın her zaman dikkat çeken bir yatırım aracıdır. Son dönemde banka altın hesabı hizmetlerine ilgi arttı. Altına yatırım yapmak isteyenler genellikle kuyumcudan fiziki altın almanın veya bankada altın hesabı açmanın avantajlarını araştırıyorlar. Bu yüzden uzmanlar da bu soruya açıklık getirdi.

Ankapark'ın maliyeti 801.3 milyon dolar oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesinde Ankapark'ın maliyetini açıkladı. Buna göre, Ankapark'ın maliyeti 801 milyon 288 bin 824 dolar şeklinde oldu.

emlakçı açmanın maliyeti ne kadar Haberi

emlakçı açmanın maliyeti ne kadar


2013 yı­lı­nın Ocak-Ey­lül dö­ne­min­de Tür­ki­ye ge­ne­lin­de top­lam 862 bin 154 ko­nut, sa­tış ne­de­niy­le el de­ğiş­tir­di. Bu­nun­la bir­lik­te em­lak­çı­lar ül­ke ge­ne­lin­de 3,5-4 mil­yon ki­ra­la­na­bi­lir ko­nut ol­du­ğu tah­mi­nin­de bu­lu­nu­yor.


Tür­ki­ye­’de­ki gay­ri­men­kul sek­tö­rü­nün, özel­lik­le ken­di işi­ni kur­mak is­te­yen gi­ri­şim­ci­ler için önem­li bir fır­sat sun­du­ğu­nu be­lir­ten sek­tör tem­sil­ci­le­ri gi­ri­şim­ci aday­la­rı­nın çok bü­yük fi­nan­sal risk­ler al­tı­na gir­me­den glo­bal net­wor­ke sa­hip bir mar­ka­lı em­lak da­nış­man­lı­ğı fir­ma­sı ile iş­bir­li­ği­ne gi­de­rek ka­zanç el­de ede­bi­le­ce­ği­ni ak­tar­dı.


Ay­nı di­li ko­nuş­mak ba­şa­rı­yı ge­ti­ri­yor


Re­alty Plus Tür­ki­ye CE­O’­su Hü­se­yin Al­taş, Türk em­lak pi­ya­sa­sı­nın özel­lik­le ka­dın gi­ri­şim­ci­le­ri ken­di işi­nin sa­hi­bi yap­tı­ğı­na dik­kat çek­ti. Ka­dın gi­ri­şim­ci­le­rin ko­nut pa­zar­la­ma­da ba­şa­rı­lı ol­du­ğu­nu ak­ta­ran At­laş, “Bir ko­nu­tun sa­tın alın­ma­sın­da etkin ki­şi dai­ma ka­dın olu­yor. Ka­dın­la­rın di­lin­den de en iyi yi­ne ka­dın bir em­lak da­nış­ma­nı an­lı­yor.


Bu ne­den­le ka­dın­lar em­lak pa­zar­la­ma­sı...