19 / 07 / 2024

emlakçı iş ilanlaır

emlakçı iş ilanlaır

Günümüzde 1 milyon 910 bin çalışanı bulunan gayrimenkul iş ilanları son 6 ayda yüzde 110 arterken, başvurulardaki artış yüzde 257 oldu. Şu dönemde 1400 kişiye ihtiyaç duyulan sektörde en çok aranan pozisyon ise satış danışmanlığı

Emlakçılara ağır cezalar geliyor! Bakanlık resmen duyurdu, yürürlüğe giriyor...

İnternetteki emlak alım-satım platformlarına konan ilanlardaki taşınmazların ilan verene veya yakınlarına ait olması gerektiğini ifade eden Ticaret Bakanlığı, alım-satım için acilen yetki belgesi alınması gerektiğini, aksi takdirde ağır para cezası uygulanacağı belirtildi. 

Ticaret Bakanlığı'ndan yetki belgesiz emlak işletmelerine 29,2 milyon TL ceza!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığı, yetki belgesi almadan taşınmaz ticareti yapan emlak işletmelerine bugüne kadar 29 milyon 221 bin 612 Türk Lirası idari para cezası uygulandığını duyurdu.

Berlin’de 12 bin kişi fahiş kiralara karşı yürüdü: Sosyal konutlar artırılsın, emlak şirketleri kamulaştırılsın! 

Berlin'de fahiş kiralara karşı Kiracılar Birliği çağrısıyla yapılan yürüyüşe 12 bin kişi katılım gösterdi. Söz konusu yürüyüşte "Sosyal konutlar artırılsın, emlak şirketleri kamulaştırılsın" talepleri gündeme geldi.  İşte detaylar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’tan depreme dirençli kent için inşaat sektörüne iş birliği çağrısı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul’un hızlı biçimde depreme dirençli bir kent haline getirilmesi için inşaat sektörüne iş birliği çağrısında bulundu.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Fahiş fiyatlar mercek altında! 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv, emlak ve diğer alanlarda yapılan denetimler sonucunda 400 milyon TL üzerinde idari para cezası kesildiğini duyurdu. Bakan Bolat, 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası uygulandığını aktardı.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun!

Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 personel alımı yapacağını açıkladı. DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun! İşte başvuru detayları...

Emeklilik primleri resmen kökünden değişti! 2023 Bağ-Kur esnaf, çiftçi, şoför primleri ne kadar oldu?

Emeklilik için primini kendi ödeyen vatandaşlar 2023 ödemelerinin ne kadar olduğunu sorgulamaya devam ediyor. Emeklilik primleri resmen kökünden değişti. Peki, 2023 Bağ-Kur esnaf, çiftçi, şoför primleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Dolarda kimsenin bilmediği sır perdesi aralandı! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Selçuk Geçer son noktayı koydu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kimsenin bilmediği sır perdesini aralayarak doların tam anlamıyla ne kadar olacağını açıkladı. İşte Selçuk Geçer son noktayı koydu!

Kimler emlak vergisinden muaftır?

Emlak Vergisi Kanunu’na göre belirlenen emlak vergileri, belirli oranlarda ve gayrimenkullerin özelliklerine göre her yıl ödenen vergi çeşitleridir. Peki kimler emlak vergisinden muaftır?

emlakçı iş ilanlaır Haberi

emlakçı iş ilanlaır


Nitelikli konut projelerinde son yıllarda görülen artış gayrimenkul sektörüne ilgiyi artırdı. Yapı-inşaat ile birlikte 1 milyon 910 bin çalışanı bulunan sektörde iş ilanları son 6 ayda yüzde 110 artarken başvurulardaki artış yüzde 257 oldu. 


İnsan kaynakları sitesi Yenibiris.com verilerine göre;


1400 kişi arayan sektörün sıkıntısı teknik ara eleman. Üst düzey yönetici, mimar ve mühendisle işçi arasında köprü görevi yapacak teknikerler de en çok ihtiyaç duyulan kesim.


Sıkıntı prim sisteminde


Sektörde en çok gayrimenkul satış danışmanına ihtiyaç duyuluyor. Bu kişilerde aranan başlıca kriterler ise insan ilişkilerini doğru kurabilmek ve bunu ilerletebilmek. Ayrıca teknolojiyi sevmek, kurumsal yapıya bürünebilmek, dış görünüşüne önem vermek ve ekip çalışmasına uyumlu olmak. Satış danışmanlarının en büyük sıkıntısı ise sadece prim sistemiyle çalışmaları. Uzmanlara göre; ilk 6 ay kendini idare edecek...