02 / 05 / 2024

Emlakçı komisyon paylaşım akdi

Emlakçı komisyon paylaşım akdi

Emlak komisyoncuları; kendi müşterileriyle yapmış oldukları akitlere istinaden emlak komisyonculuk hizmetinin verilmesinde karşılıklı yardımlaşma hususunda anlaşmaları durumunda emlakçı komisyon paylaşım sözleşmesini imzalamaları gerekiyor. İşte sözleşme

Murat Kurum'dan Emlak Katılım Bankası açıklaması!

kentsel dönüşüm yönetmeliğine ilişkin bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Emlak Katılım Bankası detaylarının kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama kira sertifikası ihraç edecek!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracında referans alınacak, 90/10 kar paylaşım oranı üzerinden, 1 aylık katılma havuzunun yıllık basit brüt getirisi Emlak Katılım'ın internet sitesinde günlük olarak yayınlanacak.

Emlakçı komisyon sözleşmesi örneği 2019!

Ev alırken ya da satarken hazırlanan emlakçı komisyon sözleşmesi ileride yaşanacak tüm mağduriyetlerin önüne geçiyor.

Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bugün yapılan "İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1.Oturumu ile ilgili teklifleri açıkladı.

Emlak Konut Üsküdar Barbaros gelir paylaşımı ihalesi 2. oturumu sonucu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Üsküdar Barbaros Gelir Paylaşımı İhalesi 2.oturum sonucunu yayınladı.

Emlak Konut Çankaya Mühye arsasını Makro-Akyapı'ya devretti!

Emlak Konut Ankara Çankaya Mühye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini alan Makro-Akyapı'ya bugün yer teslimi yaptı.

Emlak Konut Çankaya Mühye ihalesine dev teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Çankaya Mühye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumuna en yüksek teklif Makro İnşaat'tan 1 milyar 40 milyon TL olarak geldi.

Emlak Konut Çankaya Mühye ihalesinin 2. oturumu 22 Nisan'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Çankaya Mühye arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin 2. oturumu 22 Nisan'da saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak komisyon sözleşmesi cayma bedeli!

Emlakçı aracılığı ile yapılan alım satım ve kiralama işlemleri için emlakçı komisyonu ödeniyor. Peki, yapılan işlemden vazgeçilmesi halinde ne olur? Emlak komisyon sözleşmesi cayma bedeli nedir?

Emlakçı komisyon oranları 2015!

Anlaşma sağlanması halinde alınan emlakçı komisyonu, alım satım işlemi ile kiralama işlemlerinde farklı oranlarda hesaplanıyor. Hesaplama satış değeri veya kira bedeli üzerinden yapılıyor. İşte emlakçı komisyon oranları 2015...

Emlak Konut Çankaya Mühye ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Mühye'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katıldı. En yüksek teklif Mesa Mesken'den geldi...

Emlak Konut Çankaya Mühye ihalesine en yüksek teklif Mesa'dan!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Çankaya Mühye arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesine en yüksek teklif Mesa Mesken'den 120 milyon TL olarak geldi.

Emlakçı komisyon oranı 2015!

Taşınmaz malların alım satım veya kiralama işlemlerini emlakçı aracılığı ile yapan kimseler, emlakçıya belli oranlarda komisyon ödemeyi de kabul etmiş oluyor. Peki, emlakçı komisyon oranı 2015 ne kadar?

Emlakçı komisyon paylaşım akdi Haberi

Emlakçı komisyon paylaşım akdi

Emlakçı komisyon paylaşım sözleşmesi!

Emlak komisyoncuları; kendi müşterileriyle yapmış oldukları akitlere istinaden emlak komisyonculuk hizmetinin verilmesinde karşılıklı yardımlaşmayı ve bunun mukabilinde müşterilerinden almaya hak kazanacakları ve tahsil ettikleri emlak komisyon ücretini paylaşmayı kabul ettikleri takdirde, emlakçı komisyon paylaşım sözleşmesi imzalanıyor.


Sözleşmede, emlak komisyoncularına ve aralarında yaptıkları anlaşmaya dair bilgilere yer veriliyor. Emlakçı komisyon paylaşım sözleşmesi örneği aşağıda sıralanıyor.


Emlakçı komisyon paylaşım sözleşmesi örneği..


KOMİSYON PAYLAŞIM SÖZLEŞMESİ

1. Emlak Komisyoncusunun

Adı, soyadı – unvanı      :…………………………………………………………………..

Adresi  :…………………………………………………………………..

Oda sicil no  :………………………..


2. Emlak Komisyoncusunun

Adı, soyadı – unvanı      :…………………………………………………………………..

Adresi  :…………………………………………………………………..

Oda sicil no  :………………………..


Yukarıda isim-unvan, adres ve Oda sicil numaraları yazılı emlak komisyoncuları, ekte/eklerde yer alan müşteriyle yapmış oldukları akitlere istinaden müşteri portföylerini karşılıklı olarak değerlendirmek amacıyla “Emlak Komisyon...