14 / 05 / 2024

Emlakçı Sadık Taşkıran

Emlakçı Sadık Taşkıran

Terör örgütü son dönemde artan saldırıları, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde emlak sektörüne darbe vurdu, bölgede terör olaylarının etkisiyle emlak fiyatlarında büyük oranda düşüş yaşandı.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ataman tarafından kuruldu.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacı devam ediyor!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” ile ilgili yaptığı açıklamada, Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacının devam ettiğini söyledi.

Al Ameen Emlak Otomotiv Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ameen Emlak Otomotiv Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Al-Ameen Adnan Al-Kawak tarafından kuruldu.

Emlakçılık kanunu çıktı mı?

Taşınmaz ticareti ile ilgili 2018 yılından bu yana bir dizi düzenleme yapıldı. Peki emlakçılık kanunu çıktı mı? Yeni düzenleme neler getirdi? İşte tüm merak edilenler...

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kurtkaya tarafından kuruldu.

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Taşkıran tarafından kuruldu.

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliğe göre, belgesiz işletmeler artık emlakçılık yapamıyor. Peki yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021...

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında belgesi olmayan emlakçılar artık faaliyette bulunamayacak. Yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021...

Bu şartları taşımayan emlakçılık yapamayacak!

Taşınmaz ticareti faaliyeti gösteren emlak işletmelerinin faaliyetlerini sürdürebilmesi için almaları gereken yetki belgesinde tanınan süre 31 Ağustos 2020 tarihinde sona erdi. Peki kimler emlakçılık yapabilecek? Emlakçılık yetki belgesi nedir?

Emlakçı Sadık Taşkıran Haberi

Emlakçı Sadık Taşkıran

Emlakçı sayısı 800'den 200'e düştü


Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği (DİEM-DER) Başkanı Mustafa Koç, AA muhabirine, terör olaylarından en fazla Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin etkilendiğini, emlak sektöründe yaşanan durgunluğun piyasayı olumsuz etkilediğini söyledi.


"Kentte emlakçılar 800'den 200'e düştü. Olaylar nedeniyle bazıları Kepenk kapattı, bazıları da bölgeden gitti. Ev sahipleri, 'Geleceğimiz belirsiz' düşüncesiyle dairelerini satışa çıkardı" diyen Koç, çatışmalar nedeniyle hiçbir müteahhidin ruhsat alıp yeni bina yapımına başlamadığını belirtti.


İmkanı olanların da gelecek kaygısı ile parasını konuta yatırmak istemediğine dikkati çeken Koç, "Şu anda bazı bölgelerde yüzlerce 'satılık' afişi görebilirsiniz. Eskiden günde 40 daire satılırken şimdi 10 günde 2 daire satılmıyor" diye konuştu.


Emlakçı Sadık Taşkıran da 6-8 Ekim'de düzenlenen izinsiz gösterilerden bu yana emlak sektöründe durgunluk yaşandığını, son bir aydır da işlerin tamamen...