03 / 05 / 2024

Emlakçılıkta yeni trend

Emlakçılıkta yeni trend

Yurtdışından sonra Türkiye’de de artık kişiler, zaman, enerji ve maddi tasarruf sağlamak için hukuki destekten tadilat ihtiyacına kadar tek kanaldan kişiye ve konuya özel hizmet alabilecekleri butik emlakçılığa yöneliyor.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Emlakçılık yeni bir meslek olmasa da emlak danışmanlığı kendini güncelleyebilen yeni bir iş alanı oldu. Peki, Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 yılında emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar kepenk kapatıyor!

Konut sektöründeki hareketlilik emlakçıları da vurdu. Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar tek tek kepenk kapatıyor.

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kuralarını bekleyenler dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı dev proje için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuralarını bekleyenler dikkat...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy isim listesi belli oldu mu? Emlak Konut GYO Yenişehir 1+1, 2+1, 3+1 kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy isim listesi belli oldu mu ve Emlak Konut GYO Yenişehir 1+1, 2+1, 3+1 kura çekimi ne zaman sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

Aman dikkat! Dolandırıcılıkta yeni trend “istihdam dolandırıcılığı!"

Sürekli yeni yöntemler geliştiren dolandırıcıların yeni numarası “pes!” dedirtti. Farklı sektörlerden istihdam  dolandırıcılığı adlı yeni bir dolandırıcılık türüyle ilgili haberler gelirken, bu kez insanların iş umudunu kullanıyorlar. İşlerini pervasızca yapan dolandırıcılar, olmayan işler için otel

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep başladı! Fikirtepeye 10 bin yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep süreci başladı. Toplam 11 bin bağımsız bölüm yer alacak proje, 18 etap halinde hayata geçirilecek...

Emlakçılık kanunu çıktı mı?

Taşınmaz ticareti ile ilgili 2018 yılından bu yana bir dizi düzenleme yapıldı. Peki emlakçılık kanunu çıktı mı? Yeni düzenleme neler getirdi? İşte tüm merak edilenler...

Bankacılıkta yeni dönem bugünden itibaren başlıyor!

Bankacılık sektöründe artık yeni bir dönem giriliyor. İmza olmadan banka müşterisi olabileceksiniz. Bankalar müşterileri uzaktan tanımlama ile alabilecek.

Sayılı günler kaldı! Bankacılıkta yeni dönem başlıyor!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun yeni yönetmeliği ile 1 Mayıs'tan itibaren Türkiye'de bankacılık işlemleri, banka şubesine gitmeden elektronik ortamda gerçekleştirilebilecek...

Bankacılıkta yeni dönem başlıyor! Artık bankaya gitmenize gerek yok!

Bankacılıkta uzaktan müşteri olma düzenlemesinin hayata geçirilmesi ile ıslak imza gerekmeden dijital ortamda hesap açılabilecek, müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gidilmeden müşteri kaydı oluşturulabilecek.

Emlakçılıkta sanal gerçeklik gözlüğü dönemi yeniden başladı!

Koronavirüs salgını sonrasında sosyal mesafenin daha da önem kazanması emlakçılık sektörünü de etkiledi. Son yıllarda emlak sektörünün tartışmalı konusu olan VR gözlükler pandemi ile beraber yeniden gündeme geldi. 

Emlakçılıkta haksız rekabet ortadan kalkacak! 

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik dahilinde emlak aracılık faaliyetlerinin, sadece Yetki Belgesi alan işletmeler tarafından yapılabileceğine dair yönetmelik Resmi Gazete'de yayınladı. Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Hasan Gürlek söz konusu yeni yönetmeliği değerlendirdi.

Emlakçılıkta yeni trend Haberi

Emlakçılıkta yeni trend

Butik emlakçılığın Türkiye’de öncülüğünü üstlenen Dora Emlak Ofisi, alıcı adaylarına tek muhatapla çözüme yönelik hizmet sunuyor. Güvenli yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul, kişiye özel hizmetle alıcı adaylarını özellikle satış sonrası sorunlardan kurtarıyor.


Fabrikasyon ürünlerin yerini kişiye özel hizmetin almaya başladığı günümüzde butik hizmet modeli emlak sektörüne de yön vermeye başladı. Kiracı veya mülk sahibi olmak isteyenler, geleneksel emlakçılıkta bulamadıkları hizmetleri, konu ve soruna özel butik hizmet sunan emlakçılık modelinde buluyor.


Satılması veya kiralanması istenilen bir gayrimenkulün, hissedar anlaşmazlıkları, tadilat ihtiyacı, hukuk danışmanlığı, tapu ve belediye işlemleri gibi sorunları ortaya çıkabiliyor. Bu nedenle giderek daha fazla tercih edilen butik emlakçılık sektörü, geleneksel emlakçılık anlayışını yıkmaya başladı. Hissedar anlaşmazlıklarının ortadan kaldırılması, veraset-intikal işlemlerinin tamamlanması, hukuk danışmanlık hizmeti, tamirat ve tadilat ihtiyaçlarının karşılanması gibi...