06 / 08 / 2024

emlakkulisi instagramda yok mu

emlakkulisi instagramda yok mu

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut haberleri sitesi www.emlakkulisi.com, sektörde gündem belirleyen manşetleriyle Instagram'da... İşte Emlakkulisi.com manşetlerini akıllı telefonlarınızdan takip edebileceğiniz Instagram hesabımızın linki...

4 maddede site yönetiminde kararların yok hükmünde olma hali!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetiminde kararların yok hükmünde olma hali" konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

Site yönetim planlarının yok hükmündeki 6 madde!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ' yönetim planlarının yok hükmündeki maddeleri ' konusunu değerlendirdi. İşte Nihat Dönmez'in bugünkü yazısı...

Lütfi Elvan: YHT'de güvenlik riski yok!

ANKARA - İstanbul hızlı treninde sinyalizasyon çalışmalarının bitmediğini açıklayan Bakan Elvan, “ Çok net söylüyorum hızlı trende bir güvenlik sorunu yok. Sertifikasyonları alındı ” dedi.

Nihat Zeybekçi: Moody's’den artı yönde bir beklentim yok!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, NTV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, "Moody's’den artı yönde bir beklentim yok, eksi yönde bir beklentim var. Çünkü siyasi değerlendirecektir" dedi.

Doğalgaza zam yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, " Doğalgazla alakalı herhangi bir fiyat değişikliği yok, Ağustos ayında da aynı bu fiyatlarla devam edeceğiz " dedi...

Taner Yıldız: Doğalgazda fiyat değişikliği yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yaptığı açıklamada, "Doğalgazla alakalı herhangi bir fiyat değişikliği yok, Ağustos ayında da aynı bu fiyatlarla devam edeceğiz" dedi.

Adem Kuyumcu: Engelli vatandaşların tatil yapabileceği tesisler yok denecek kadar az!

Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Başkanı Adem Kuyumcu, engelli vatandaşların tatil yapabilecekleri tesislerin yok denecek kadar az olduğuna dikkati çekerek, maddi imkanı olmasına rağmen çok sayıda engellinin tatil yapamadığını belirtti.

Veysel Eroğlu: Sularda koku problemi yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İstanbul'da musluklardan akan suyun koktuğu iddialarına ilişkin "Ben de çayımı, yemeğimi bu sudan yapıyorum, koku problemi yok" diye konuştu

Veysel Eroğlu: İstanbul'da su sıkıntısı yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Kendi tecrübelerimizle ve çalışmalarımızla İstanbul'u kesinlikle susuz bırakmayacağız. Melen'den İstanbul'a suyu aktardık. Şu an için ihtiyaç yok ama gerekirse C planını da devreye alırız" dedi.

Hasan Rahvalı: Konutta gelire göre dağılım yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı, gayrimenkul sektöründe balon iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Arz ve talepte aşırı bir dengesizlik söz konusu değil, sadece gelire göre üretim dağılımı yok" dedi.

Konut arz ve talebinde aşırı bir dengesizlik yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi( CEO) Hasan Rahvalı, gayrimenkul sektöründe balon iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Arz ve talepte aşırı bir dengesizlik söz : konusu değil, sadece gelire göre üretim dağılımı yok" dedi...

Hasan Rahvalı: Konut arz ve talebinde aşırı bir dengesizlik yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi Hasan Rahvalı, gayrimenkul sektöründe balon iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Arz ve talepte aşırı bir dengesizlik söz : konusu değil, sadece gelire göre üretim dağılımı yok" dedi.

Taner Yıldız: Enerji arzıyla ilgili bir sıkıntımız yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Enerji arzıyla ilgili bir sıkıntımız yok ancak bu israf edeceğimiz anlamına gelmez. Klimalarla ilgili son bir ayda ödediğimiz para bir önceki ayın elektrik faturalarına denk" dedi.

emlakkulisi instagramda yok mu Haberi

emlakkulisi instagramda yok mu
Türkiye'nin ilk ve tek emlak-konut haberleri sitesi www.emlakkulisi.com 'un Instagram yayını başladı.


Emlakkulisi.com'un konut sektöründe gündem belirleyen manşetlerini artık Instagram'da da takip edebileceksiniz...


Emlakkulisi.com manşetlerini Instagram'da takip etmek için şu linke tıklayın:


http://instagram.com/emlakkulisi


Emlakkulisi.com'u Facebook'ta takip etmek için şu linke tıklayın:


facebook.com/emlakkulisi


Emlakkulisi.com'u Twitter'da takip etmek için şu linke tıklayın: