07 / 05 / 2024

Emniyet Müdürlüğü Binası

Emniyet Müdürlüğü Binası

1937 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bahçekapı'daki meşhur Sansaryan Han'a taşınacakmış. 1935 yılında Vilayet'in kamulaştırdığı tarihi Han'da yapılacak tamirat ve tadilattan sonra Han Emniyet teşkilatını içine alacakmış.

Adana Emniyet Binası butik otel fonksiyonu verilerek kiralanacak!

Ulucami mahallesinde 1341 metrekare Emniyet Müdürlüğü Binası butik otel fonksiyonu verilerek restorasyon karşılığı 30 yıl süreyle kiralanacak...

İŞKUR açıkladı, KPSS şartsız Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacak

İŞKUR, açık iş ilanları üzerinden yeni bir personel alım ilanı açıkladı. Emniyet Müdürlüğü'ne KPSS şartı aranmadan daimi alımlar yapılacağı belirtildi. Yaş şartının aranmadığı personel alım ilanında farklı meslekler için alım yapılacağı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından  Üsküdar ve Çengelköy iskelelerinde bazı vapur seferlerinin yapılamayacağına dair açıklama geldi. Peki hangi saat aralığında seferler yapılamayacak? İşte detaylar... 

Fırsatçılara büyük darbe! Emniyet Müdürlüğü harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, zelzelenin akabinde fahiş ücret artışı yapanlarla alakalı işlem başlatıldığını duyurdu.  konut satışı ve kiralamada fahiş fiyat uygulanan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında işlem yapılacak.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum'daki eski İller Bankası Bölge Müdürlüğü binası Belediyeye devredilecek!

Erzurum şehir merkezi Yoncalık Caddesi'nde yer alan uzun yıllar İller Bankası Bölge Müdürlüğü şeklinde hizmet sunan bina harabe hale geldi. Binanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği belirtildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Rize Emniyet Müdürlüğünün eski binası yıkılıyor!

Rize'deki eski emniyet müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Emniyet Müdürlüğü Binası Haberi

Emniyet Müdürlüğü Binası



Emniyet Müdürlüğü yeni binaya taşınıyor


    İstanbul Emniyet Direktörlüğü Teşkilatı'nın Bahçekapı'daki Sansaryan Han'ına nakledileceğini yazmıştık. Nakil işlerine iki aya kadar başlanması kuvvetle muhtemeldir. Bu müddet zarfında bina dahilinde ve haricinde yapılmakta olan tamirat ve tadilat ikmal edilmiş bulunacaktır.

    Dördüncü Vakıf Han'ın yanında bulunan bu han Polis Müdüriyeti Teşkilatı'nı istiap edebilecektir. Bina dahilinde ayrıca modern tesisat yapılacaktır.


Akşam 28 Teşrinisani (Kasım) 1937



Abdullah Kutalmış...