16 / 05 / 2024

Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü

Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü

İstanbul'da ''öncelikli yol'' uygulamasına 3 güzergah daha dahil edildi..

Trafik sigortasında primler Haziran'da yüzde 3,25 artacak!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), zorunlu trafik sigortasında Haziran'da yapılacak  azami prim artışını yüzde 3,25 şeklinde duyurdu. İşte ayrıntılar...

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Trafik sigortasında yeni dönem başladı! 

Sürücüleri yakından ilgilendiren Zorunlu trafik sigortasında mayıs poliçeleri, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (SEDDK) bugün itibarıyla devreye aldığı hasar maliyet endeksine göre azami yüzde 3 artışla kesilecek.

Zorunlu trafik sigortasında şubat ayı prim artış oranı belli oldu...

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), şubat ayı için trafik sigortasındaki prim artış oranını yüzde 10 olarak belirledi. İşte haberin detayları...

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasında yeni karar resmen yürürlüğe girdi!

Arabası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren trafik sigortasında yeni karar resmen yürürlüğe girdi. Bundan sonra Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, zorunlu trafik sigorta prim teklifi alamayanların azami prim tutarlarına karar verecek.

Zorunlu trafik sigortası yaptıracaklar dikkat! Buna dikkat edin, uygulama değişti!

SEDDK'nın (Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu) trafik sigortasındaki arz sorununu çözme hedefiyle yola çıktığı ve dört gözle beklenen 'Trafik Teklif Platformu' pilot uygulamasına geri sayım başladı.

Trafik sigortasında devrim gibi bir dönem! O zorunluluk kalkıyor!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu trafik sigortasına ilişkin önemli bir açıklama yaparak, yeni düzenlemelerin yolda olduğunu, trafik operasyon merkezi kurulacağını ve sigorta şirketlerinin zorunlu olarak teklif vermesinin kaldırılacağını söyledi.

Trafik sigortasında sıkıntı sürüyor. SEDDK, trafik sigortasından kaçınan şirketlere yönelik yeni önlemler peşinde!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sektörün en sıkıntılı konularından biri olan zorunlu trafik sigortalarında önemli bir adım attı. Kurum, zorunlu trafik sigortasında poliçe düzenlemekten kaçınan şirketlere yönelik yeni yaptırımlar gelecek.

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! O sürücülere yüzde 50 indirim yapılacak

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, zorunlu trafik sigortasında yeni yol haritasını anlattı. Buna göre poliçelere çok riskli sürücüler ve çok iyi sürücüler adı altında yeni basamaklar eklenecek ve 8 basamaktaki sürücülere yüzde 50 indirim uygulana

Merzifon Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği binası açıldı!

Programda ayrıca Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, protokol üyeleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar yer aldı.

Bilecik Bozüyük Trafik Büro Amirliği taşınıyor!

Trafik Elektronik Denetleme Sistemi’nin (TEDES) Bozüyük’te de faaliyete geçecek olmasından dolayı yer sorunu yaşayan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne belediye başkanlığı tarafından yer tahsisi yapıldı.

Alsancak'ın trafik sorunu çözülüyor!

Alsancak'ın trafik sorunu çözülüyor. İzmir’in merkezi konumundaki Alsancak’ın en büyük sorunu olan kaldırımlara park eden otomobiller konusunda belediye, emniyet ve vatandaşlar arasında fikir birliğine varıldı.

1963 yılında Maçka-Şişli tarafında yeni trafik düzeni uygulanacakmış!

1963 yılında Maçka ve Şişli tarafında yeni trafik düzeni uygulanacakmış. Maçka, Nişantaşı, Şişli, Harbiye bölgelerinde trafik yönlerini değiştiren yeni düzen hakkında İstanbul Valiliği bir bildiri yayınlamış...

Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Haberi

Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü


     İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Eylül'de Aksaray-Millet Caddesi-Topkapı ile Şirinevler-Mahmutbey arasında başlatılan ve sadece toplu taşıma araçlarının kullandığı ''öncelikli yol'' uygulaması beğeniyle karşılandı. 

     Uygulama bugünden itibaren de Fatih'teki Aksaray-Unkapanı Köprüsü, Beyoğlu'ndaki Refik Saydam Caddesi ile Tarlabaşı Bulvarı ve Beyoğlu Şişhane, Karaköy yönü Tersane Caddesi'nde başladı. 

     Toplu taşıma araçları için ayrılan öncelikli yolu, İETT, özel halk otobüsleri, öğrenci ve personel servisleri ile taksiler, hafta içi sabah 07.00-10.00, akşam ise 16.00-20.00 saatleri arasında kullanabiliyor. 

     Denetleme, EDS kameraları ve Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından...