05 / 06 / 2024

Emrah bodrum villası

Emrah bodrum villası

Gayrimenkul zengini olan şarkıcı, aynı sitede oturduğu işadamı arkadaşı Yılmaz Dede’yle harekete geçerek kalan 26 villayı satın almak için düğmeye bastı.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

Mavi Arya Villas - Residences'ta 2 ve 4'üncü etap satışları başladı! Yeni proje! 

Mavi Arya Villas - Residences projesi Bodrum Turgutreyis'te 4 etap şeklinde hayata geçiriliyor. 4 etap şeklinde hayata geçirilen projede, tüm etaplarda konut satışları başladı. İşte ayrıntılar...

Erden Timur Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattı!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugünkü yazısında Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattığını yazdı. İşte Cankurt'un o yazısı...

Ozan Güven Bodrum'a yerleşti!

Levent'teki villasını kiraya veren oyuncu Ozan Güvem, Bodrum'a yerleşti...

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Fatma Girik Bodrum'daki villası için 40 milyon TL istiyor!

Bodrum'da 20 sene yaşadığı villayı satışa çıkartan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik villası için 40 milyon TL istiyor.

Burcu Esmersoy'un Bodrum'daki villasına rekor teklif!

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy'un dekorasyonunu kendisinin gerçekleştirdiği villasına rekor teklif geldi.

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı!

Borçları nedeniyle zor günler geçiren şarkıcı Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı. Kibariye villası için 5 milyon TL istiyor.

Mica Ertegün Bodrum'daki villası için verilen teklifi reddetti!

İş insanı merhum Ahmet Ertegün’ün eşi Mica Ertegün, Bodrum'da bulunan villası için Rus insanı tarafından verilen 20 milyon dolar teklifini geri çevirdi. Ertegün eşine verdiği sözü tutarak villayı satmayacağını dile getirdi.

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Ceylan lüks villasını satıyor! 

Şarkıcı Ceylan 2017'da Bodrum Yalıkavak'ta satın aldığı lüks villasını satılığa çıkardı. Ünlü türkücü villası için 7 milyon TL istiyor.

Emrah bodrum villası Haberi

Emrah bodrum villası

Şarkıcı ve oyuncu Emrah, geçen hafta kendisi İstanbul’da olduğu sırada Bodrum Bitez’deki villalarında eşi Sibel Kirer ve ailesine bıçakla ve sopayla saldıran komşularından intikam almaya hazırlanıyor. 

Olaydan hemen sonra Bodrum’a gelerek eşi ve ailesiyle savcılığa ifade veren Emrah, villalarda kiralık oturan komşularıyla yaşadığı problemden kurtulmak için ilginç bir yola başvurdu.  Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Bitez’deki 28 villadan oluşan sitede oturan Emrah, komşularından tamamen kurtulacak. Gayrimenkul zengini olan şarkıcı, aynı sitede oturduğu işadamı arkadaşı Yılmaz Dede’yle harekete geçerek kalan 26 villayı satın almak için düğmeye bastı. Üç gündür İstanbul’da olan Emrah ve Dede, ortalama değeri 250 bin dolar (700 bin lira) villaları almak için gayrimenkul danışmanlarıyla irtibata geçti. Ailesinin bir daha böyle bir olay yaşamaması için yaklaşık 6.5 milyon dolarlık...