20 / 07 / 2024

Emrahın geliri

Emrahın geliri

Gayrimenkul zengini olan şarkıcı, aynı sitede oturduğu işadamı arkadaşı Yılmaz Dede’yle harekete geçerek kalan 26 villayı satın almak için düğmeye bastı.

İstanbul'da tek başına kiracı olanların geliri en az 30 bin TL olmalı!

Yıllardır fiyatları tüketiciler tarafından güncellenen , tüm dünya için tek madde sepeti üzerinden YME hesabı ortaya çıktı. Verileri değerlendiren TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara,  İstanbul'da tek başına kiracı olanların gelirinin en az 30 bin TL olması gerektiğini söyledi. 

Emlak beyannamesinde son gün 1 Nisan! Kira geliri elde edenler dikkat! Unutanlara kira bedelinin yüzde 5'i kadar ceza!

Türkiye genelinde 7 milyona yakın kira geliri elde eden mükellef bulunuyor. 2023 yılına ilişkin yıllık gelir vergisinin beyanı ve ilk taksitlerinin ödemesi için son tarih ise 1 Nisan olarak belirtildi. Kira geliri elde edenler dikkat...

30 milyon doların üzerinde serveti olanların sayısı 1.932’ye çıkarken, yoksulun kişi başına geliri 26 bin 703 TL oldu!

Ülkemizde kişi başına düşen gelir 307 bin 952 Türk Lirası (13 bin 110 dolar) olurken, en zengin yüzde 5’lik bölümün yıllık geliri 816 bin 219 Türk Lirası'na çıktı, 4.3 milyona ulaşan en yoksul yüzde 5’lik kesimin geliri de 26 bin 703 Türk Lirası'nda kaldı. 

Merkez Ankara'nın toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'nın asgari şirket payı toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı. İşte o son dakika gelişmesi ve projeyle ilgili tüm detaylar...

EYT'liler ve emeklilik başvurusu yapanlar için çok kritik ikramiye detayı geldi! Bu tarihlere dikkat!

Milyonlarca vatandaşın geliri bu yılın Temmuz ayında yeniden artacak. Temmuz zammı öncesi gözler emekli ikramiyelerine çevrilmişken EYT'lilerin ve emeklilik başvurusu yapanların dikkat etmesi gereken bazı tarihler bulunuyor. 

Yeni asgari ücrette heyecan dorukta! Ocak 2024’te asgari ücret ne kadar olacak? İşte masadaki rakamlar...

Milyonların geliri 2024 yılıyla beraber artacak. Memurların ve emeklilerin zam oranı için enflasyon verileriyle ipuçları gelirken; bir zam da asgari ücretli çalışanlara yapılacak. Asgari ücretliler 2024’e yeni maaşla girecek. İşte detaylar...

Türkiye'nin turizm geliri 2023'ün 2. çeyreğinde yüzde 23,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'nin turizm geliri, 2023'ün 2. çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 23,1 artış göstererek 12 milyar 975 milyon 307 bin dolar şeklinde oldu.

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

Kira geliri 9 bin 500 TL'yi geçenler hemen şimdi bakın! Son gün 31 Mart 2023! Ödemeyene ceza geliyor!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren vergide son gün yaklaşıyor. Kira geliri 9 bin 500 TL'yi geçenler hemen şimdi bakın! Son gün 31 Mart 2023! Ödemeyene ceza geliyor!

9 bin 500 TL'den fazla geliri olan hemen baksın! Bu tarihe kadar beyanname vermeyene ceza var! Kira geliri vergisi...

Mülk sahibi vatandaşları yakından ilgilendiren vergide son gün yaklaşıyor. 9 bin 500 TL'den fazla geliri olan hemen baksın! Bu tarihe kadar beyanname vermeyene ceza var! Kira geliri vergisi...

Kira geliri 9 bin 500 lirayı aşanlar hemen baksın! Tek tek açıklandı! Bu tarihe kadar yapmak zorunlu! 

Kira geliri 9 bin 500 lirayı aşanlar hemen baksın! Tek tek açıklandı! Bu tarihe kadar yapmak zorunlu! 

Milyonlarca çalışanın geliri artacak! 1.270 TL'lik katkı, çalışması başlatıldı!

Çalışanların kazançları üzerinden ödedikleri vergi olan gelir vergisi dilimlerine düzenleme yapılacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı gelen talepler üzerine konuya ilişkin çalışma başlattı. İşte yapılacak çalışmanın ayrıntıları...

Bitcoin satan Tesla’nın geliri ikinci çeyrekte yüzde 42 arttı!

Şirketin kâr artış hızının bu dönemde yavaşladığı görüldü. Tesla'nın net kârı, ikinci çeyrekte yılın ilk çeyreğine göre yaklaşık yüzde 30 azaldı. Şirketin karı bu yılın ilk çeyreğinde 3,7 milyar dolara ulaşarak rekor seviyeye çıkmıştı.

Emrahın geliri Haberi

Emrahın geliri

Şarkıcı ve oyuncu Emrah, geçen hafta kendisi İstanbul’da olduğu sırada Bodrum Bitez’deki villalarında eşi Sibel Kirer ve ailesine bıçakla ve sopayla saldıran komşularından intikam almaya hazırlanıyor. 

Olaydan hemen sonra Bodrum’a gelerek eşi ve ailesiyle savcılığa ifade veren Emrah, villalarda kiralık oturan komşularıyla yaşadığı problemden kurtulmak için ilginç bir yola başvurdu.  Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Bitez’deki 28 villadan oluşan sitede oturan Emrah, komşularından tamamen kurtulacak. Gayrimenkul zengini olan şarkıcı, aynı sitede oturduğu işadamı arkadaşı Yılmaz Dede’yle harekete geçerek kalan 26 villayı satın almak için düğmeye bastı. Üç gündür İstanbul’da olan Emrah ve Dede, ortalama değeri 250 bin dolar (700 bin lira) villaları almak için gayrimenkul danışmanlarıyla irtibata geçti. Ailesinin bir daha böyle bir olay yaşamaması için yaklaşık 6.5 milyon dolarlık...