04 / 05 / 2024

emre demir kentsel dönüşüm

emre demir kentsel dönüşüm

Demokrat Parti İl Başkanı Emre Demir, Eskişehir 'de kentsel dönüşüm kapsamında yer alan mahallelerde bulunan vatandaşların mağdur olduklarını, tapularından dolayı ev satamadıklarını ve daire alamadıklarını söyledi.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm için öneri! Binalarda izolatör kullanımı teşvik edilmeli!

Deprem İzolasyon Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emre Özcanlı,  dünyada en fazla kullanılan deprem izolatörü olduğuna dikkati çekerek, kentsel dönüşüm projelerinde binalarda izolatör kullanımının önemine değindi.

Müteahhitlerden rant eleştirilerine tepki: Kentsel dönüşüm yapacak kimse bulunamayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD)  Başkanı Şeref Demir, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. Demir, yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

Milletvekilinden çarpıcı öneri: Büyük deprem hazırlığı için İstanbul nüfusu diğer bölgelere dağıtılmalı!

Son günlerde Marmara'da yaşanan depremlerin ardından, beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, kentsel dönüşüme dikkat çekerek, İstanbul depremi hazırlığı için önerilerini paylaştı.

Hükümet kentsel dönüşümde öncelikli yerleri açıkladı: Kira desteği de güncellenecek!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, yeni kentsel dönüşüm düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümde pek çok yeniliğin geldiğini belirten Demir, megakent için öncelikli ilçeleri de açıkladı. İşte o ilçeler...

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

İzmir'de imalat hatası tespit edilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ettiği toplu konut inşaatının eksik demir ve hatalı beton kullanımı sebebiyle mühürlenmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. 

İnşaat sektöründe zam sezonu açıldı! İnşaat demir fiyatları yükseliyor! 27 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demiri fiyatları yükselmeye başladı. Kentsel dönüşüm kapsamında demire olan talebin artması demir fiyatlarını artırdı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 27 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Karadağ tarafından kuruldu.

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Stay Konut Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay Konut Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdener Tamer ve Yunus Emre Demir ortaklığında kuruldu.

Samsun'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Samsun'da kentsel dönüşüm yatırımları hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Güngören'de kentsel dönüşüm gerginliği!

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Güngören'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarının İBB ve Mimarlar Odası tarafından engellendiğini dile getirdi.

emre demir kentsel dönüşüm Haberi

emre demir kentsel dönüşüm


Demokrat Parti her hafta yaptıkları pazar toplantısında bu hafta gündeme Eskişehir'de 9 mahallede başlatılan kentsel dönüşümü taşıdı. Demokrat Parti İl Başkanı Emre Demir, kentsel dönüşüm projesine dâhil edilen mahallelerde 7 ay gibi bir süre geçmesine rağmen herhangi bir planın açıklanmadığını söyledi.Kentsel dönüşüm projesine dâhil edilen 8 mahalle ile Büyükşehir Belediyesinin ilgilendiğini, diğer 1 mahalle ile de Odunpazarı Belediyesinin ilgilendiğini söyleyen Demir, bu mahallelerde bulunan vatandaşların mağdur olduklarını, tapularından dolayı ev satamadıklarını ve daire alamadıklarını söyledi. Bu mahallelerle ilgili yapılacak olan planların biran önce açıklanması gerektiğini sözlerine ekledi. 

Başkan Demir, geçtiğimiz gün Başbakanın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayarak Ha run Karaca'yı aday gösterilmesini değerlendiren Demir, AKP'nin bileceği iş olduğunu sadece kendi adaylarından sorumlu olduklarını dile getirdi.


Eskişehir'in...