07 / 05 / 2024

Emre Güral ev mi kiraladı

Emre Güral ev mi kiraladı

Galatasaray 2 gün önce kulübü Eskişehirspor ile bağlarını koparan Emre Güral ile anlaştı. 2016-2017 sezonunda Galatasaray forması giyecek olan Emre Güral, yeni sezon için Florya’da oturacağı evi bile tuttu.

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: Eylül sonunu görmeden ev ve otomobil almayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Eylül ayı sonunu görmeden  ev ve otomobil almayın mecbur olmadıkça hiçbir şey satın almayınız." ifadelerini kullandı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Ev sahipleri, evi göstermeyen kiracı hakkında nasıl bir işlem yapmalı? Kiracılara ceza verilir mi?

Ev sahipleri evlerini satmak istedikleri zaman mevcut kiracıların evi göstermeme sorunu aralarında sıkıntılı bir süreç yaşanmasına sebep olabiliyor. Buna göre, ev sahipleri bu sorunun çözümünü ve kiracılara böyle bir süreçte ceza verilip verilemeyeceğini merak etmekteler.

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Apartmanda gürültü yapmanın cezası var mı?

Son günlerde ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren kritik karar bir daha  açıklandı. Uygulanacak yasak apartmanda ve sitede oturanlar ve kurullara uymayan herkese ceza geleceği belirtildi.

Boş ev vergisi Meclis gündeminde! Ev sahipleri dikkat: Barınma sorunu bu şekilde çözülebilir! 

Son zamanlarda satılık ve kiralık konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar, barınma sorununun sık sık gündeme gelmesine neden oluyor. Meclis'te boş ev vergisi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

25 günde ev sahibi olmak isteyenler haberi okudu bile! Talep yüzde 300’ü aştı

Konut fiyatlarındaki astronomik yükseliş ev sahibi olmak isteyen vatandaşları kara kara düşündürürken bir yandan da alternatif arayışına da itiyor. Kira ödemek ve her yıl gelecek zamlar için endişelenmek istemeyenlerin yeni gözdesi prefabrik evler. Peki prefabrik ev almak mantıklı mı, prefabrik evde

1 günde ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 15 indirimli prefabrikler! Prefabrik ev 25 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken sizin için en uygun ev seçeneği olan prefabrik yapıları araştırdık. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerde en uygun fiyatlı markaları derledik. İşte, prefabrik evler 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Emre Güral ev mi kiraladı Haberi

Emre Güral ev mi kiraladı

Galatasaray yeni golcüsünü buldu. Sarı kırmızılı takım, 2 gün önce kulübü Eskişehirspor ile bağlarını koparan Emre Güral ile anlaştı.


Cimbom, şimdiden yeni sene için takviye çalışmalarına başladı. Emre Güral ile forvetteki eksikliğini gidermek isteyen yönetim, golcü futbolcuyla her konuda anlaştı.


EVİNİ BİLE TUTTU


Burak Yılmaz’ın ayrılığı sonrası hücumda sıkıntılar yaşayan Galatasaray’da, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte yıldız golcüye imza attırılacak. Aslan, sol ayağı ile attığı etkili şutlar ve şık golleri ile bilinen 187 cm boyundaki santrfor ile 3 yıllık sözleşme yapacak. 2016-2017 sezonunda Galatasaray forması giyecek olan Emre Güral, yeni sezon için Florya’da oturacağı evi bile...