04 / 05 / 2024

Emsan 2017 koleksiyonu

Emsan 2017 koleksiyonu

En leziz yemekleri pişirmenize ve sunmanıza eşlik eden Emsan, özenle hazırlayacağınız yılbaşı sofraları için geleneksel kırmızıyı modernleştirerek mutfaklarınıza taşıyor

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Emsan'dan 2017 kampanyası!

Emsan, kullanışlı ve pratik ürünlerini Hediye Yağmuru İndirim Kampanyası ile mutfaklara taşıyor. Emsan, Ocak sonuna kadar internet sitesinden belirli ürünleri alan müşterilerini, birbirinden kullanışlı hediyelerle buluşturuyor.

Ikea ilk kez Türk tasarımcıyla çalıştı!

İsveçli mobilya devi Ikea ilk kez bir Türk tasarımcıyla çalıştı. Babası Turkcell’in ilk Genel Müdürü olan 31 yaşındaki Pınar Demirdağ, 2017 koleksiyonu için Ikea’ya masa örtüleri, çarşaflar, tabaklar, tepsiler ve yastıklar tasarladı.

1982 yılında Bahçeköy'de Canlı Ağaç Koleksiyonu Parkı açılmış!

1982 yılında Bahçeköy'de İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi'nce Canlı Ağaç Koleksiyonu Parkı açılmış. 4 kıtanın ağaçlarının bulunduğu park, 560 bin metrekarelik alanda kurulmuş ve 7 bin 500 cins ağaç varmış.

Westside İstanbul teslim tarihi Mart 2017!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side Konutları Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. 1.115 daire ile birlikte 166 dükkandan oluşan projenin teslim tarihi Mart 2017 olarak belirlendi.

2017'den itibaren Enerji Kimlik Belgesi zorunlu olacak!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Enerji Verimliliği Kanunu gereğince tüm binaların 2 Mayıs 2017 tarihine kadar Enerji Kimlik Belgesi almasının zorunlu olduğunu söyledi..

DoubleTree by Hilton Eskişehir 2017'de açılacak!

Hilton Worldwide, Eskişehir'de 2017'de hizmete alınacak otelin franchise anlaşmasını Immotrust Gayrimenkul ve Alt Yapı Geliştirme Yatırım AŞ ile imzaladı...

Kayseri Kınaş Yakut Evleri teslim tarihi 2017 yılının sonu!

Kınaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Kınaş Yakut Evleri projesi toplam 44 adet daireden oluşuyor. Kınaş Yakut Evleri' nde teslimler 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin ana projecisi oldu!

Başkent Astana, Orta Asya ve BDT ülkelerinin en iddialı projesi olarak tarihe geçecek olan 'EXPO 2017'ye, Sembol İnşaat organizasyonun en büyük yüklenici firması ve ana projecisi olarak dikkat çekiyor.

Körfezkent 4. Etap 2017 Temmuz'da teslim!

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 1096 adet daire ve 28 adet ticari birimden meydana geliyor. 27 blok olarak yükselen proje Körfezkent 4. Etap 2017 Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

Güneşli Tri G konutları 2017'de teslim!

30 katlı otel ve rezidans kulesi olarak planlanan Tri G Güneşli Konutları Mar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Daireler 2017 yılında teslim edilecek.

Esenyurt Dubai Rezidans 2017'de teslim edilecek!

Delta İnşaatın Nisan ayında yapımına başlayacağı Dubai Rezidans Evleri'nin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Esenyurt'ta hayata geçecek projede 1164 daire ve 38 ofis yer alacak.

Emsan 2017 koleksiyonu Haberi

Emsan 2017 koleksiyonu

Yeniyılın rengi kırmızı Emsan’da 


En leziz  yemekleri pişirmenize ve sunmanıza eşlik eden Emsan, özenle hazırlayacağınız yılbaşı sofraları için geleneksel kırmızıyı modernleştirerek mutfaklarınıza taşıyor. Emsan’ın kırmızı ürünleri arasında  bulunan; Duracast Tencere Seti, Anadolu Yemek Takımı,  Trendy Bıçak Seti, Verna Tuzluk-Biberlik Seti ve Etna Porselen Fırın Kabı Seti ile hazırlanan  muhteşem lezzetler, yılbaşı sofralarının baş tacı oluyor.  


Bu özel günde sevdikleriyle birlikte evde olmayı tercih edenler, Emsan’ın birbirinden şık ve kullanışlı ürünleriyle hazırlanmış sofralarda ve doyumsuz sohbetler eşliğinde, yeni yıla girmenin keyfini yaşıyor. 

Emsan’ın kırmızı ürünleri arasında  bulunan ürünlerle yapılan tatlar, farklı damak zevklerine hitap ederek gecenin en güzel sürprizi oluyor. Emsan’ın Duracast Tencere Seti, Anadolu Yemek Takımı,  Trendy Bıçak Seti, Verna Tuzluk-Biberlik Seti ve Etna Porselen Fırın Kabı Seti ile hazırlanıp sunulan...