30 / 04 / 2024

Emsan fuar

Emsan fuar

3-7 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Züchex Züccaciye, Dekoratif Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu.

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

Emsan, yeni ürünlerini Züchex Fuarı'nda sergiledi!

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex), 1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı.

İdeal Home Fuarı'nda Emsan yeni ürünlerini tanıttı!

Zücacciye sektörünün nabzını tutan Uluslararası Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı İdeal Home, 10. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Emsan, İdeal Home Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi!

17 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşen İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’ nde katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu...

Emsan İdeal Home Fuarı'nda yerini alıyor!

Bu yıl 9.’su düzenlenecek olan İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 17-20 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’ nde kapılarını açıyor.

Emsan'dan Züchex Fuarı'na özel 60 yeni ürün!

24.Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı ZUCHEX 19-22 Eylül 2013 tarihlerinde Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Her yıl Züchex fuarında yerini alan Emsan yepyeni ürünleriyle sektörde fark yaratmaya

Emsan 28 - 31 Mart'ta İdeal Home Fuarı'nda!

Bu yıl 8.sizi düzenlenen İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 28 - 31 Mart 2013 tarihinde Tüyap İstanbul Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor...

Emsan İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Bu yıl “Yedinci Bahar” sloganıyla düzenlenecek olan İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı, 05-08 Nisan tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde ziyaretçilerine kapılarını açıyor. 98.000 m2 alanda gerçekleşecek olan fuara, züccaciye se

Emsan, Frankfurt Ambiente Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti!

Dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Uluslararası Züccaciye Fuarı Ambiente, yaklaşık 5 bin firmanın katılımıyla 10 – 14 Şubat 2012 tarihlerinde Frankfurt/Almanya'da düzenlendi. Türkiye'de 114 firmayla yüksek katılım gösteren ülkelerden biri oldu. Bu f

Emsan, Irak ve İran'da bayi açacak!

Emsan, bayilerine Iran ve Irak'ı eklemeye hazırlanıyor. Uluslararası Erbil Ticaret Fuarı'na katılan, ardından da 10'uncu Tahran Uluslararası Ev Eşyaları Fuarı'nda yer alan Emsan bu iki ülkede bayi açacak

Paintİstanbul fuarı İstanbul'da yapılacak

Paintİstanbul fuarı 23-26 Eylül'de Lütfi Kırdar'da yapılacak

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

Emsan fuar Haberi

Emsan fuar

Züccaciye sektörüne yön veren fuarda, Emsan yeni ve tasarım ürünlerini ilk kez katılımcılarına sergileyerek, yoğun ilgi gördü.


Sektöre kattığı yeniliklerle mutfakların vazgeçilmez markası olan Emsan, bu yıl 25’incisi düzenlenen Züchex Fuarı’nda yeni ürünlerini katılımcılara tanıttı. Emsan yeni porselen takımlardan bıçak setlerine, tencerelerden tasarım çay ve kahve fincanlarına kadar pek çok yeni ürününü ziyaretçileriyle buluşturdu. 


Tasarım Ürünler İlgi Odağı Oldu

Tasarımcı Sevil Acar ile çalışan Emsan, her zevke ve her yaşa hitap edecek çay bardağı ve kahve fincanı takımlarını ilk kez Züchex’te görücüye çıkararak, büyük beğeni topladı. 


Emsan, çizilme ve aşınmaya ultra dayanıklı olan Hard Stone tavaları, vintage renk ve desenden oluşan porselen yemek takımları, tamamı porselenden oluşan çaydanlıkları  3. Hall’deki standında sergileyerek katılımcılarına yeni ürünlerini tanıttı.


Emsan, bu yılki Züchex Fuarı’nı belirlenen hedefin üzerinde...