25 / 07 / 2024

en çok konuşulan iş adamı kim

en çok konuşulan iş adamı kim

Bu yıl iş dünyasında, işkadınları arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kendilerinden en çok söz ettiren isimler oldu.

Zam farklarında büyük deprem! Kimi emekli 27 lira kimi 50 lira kimi bin lira zam alacak!

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan en düşük emekli aylığının 10 bin Türk Lirası'ndan 12 bin 500'e çıkarılması ile 2 bin 500 lira zam alan emekliler zam faklarını öğrendiği zaman büyük şok yaşadı...

Ev kiralamayı düşünenler dikkat! Sakın bu hatayı yapmayın!

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan kirada yüzde 25 sınırının kaldırılması sonrası kiracı ve ev sahipleri arasında yaşanan kriz giderek büyürken, Av. Iyaz Çimen da kiraya çıkmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bir konuya değindi. 

Kiralarda zam sınırı kalktı, piyasa karıştı! Yüzde 65 artış kira sorununa çözüm olacak mı? 

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan kiralarda yüzde 25 zam sınırı kaldırıldı ve kira artışında tavan oran yüzde 65 oldu. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan sektör temsilcileri söz konusu bu yeni oranın da çözüm getirmeyeceğini savunuyor.

Türkiye'deki 20 milyona yakın riskli konut çevresel sürdürülebilirliği de olumsuz etkiliyor!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili ve Kurucu Üyesi ve Management Plus Genel Müdürü Dr. Haldun Ersen son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan kentsel dönüşümün önemine değindi. İşte o açıklamalar...

Konut sorunu çözülmezse, şehrin içinde çadır kentler kurulmaya başlar!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer alan barınma sorununa değinerek, konut sorunu çözülmezse, şehrin içinde çadır kentler kurulmaya başlayacağını söyledi.

Konut krizi derinleşiyor! Kiralarda yüzde 25 kira sınırının kalkması emlak piyasasını nasıl etkileyecek?

Dr. Ümit Kumcuoğlu yaptığı açıklamada son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan yüzde 25 kuralının piyasada istisnai davranış yaratarak kira krizini derinleştirdiğini dile getirdi.

Kira bedellerinin serbest piyasaya dönmesiyle konut sahibi olma eğilimi artacak!

Zeray Yönetim Kurulu Üyesi Şüheda Turoğlu son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan kiralar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kira bedellerinin serbest piyasaya dönmesiyle konut sahibi olma eğiliminin artacağını söyledi.

Konut karşılığı Türk vatandaşlığı alanlardan büyük oyun! Bu yöntem şeytanın bile aklına gelmez!

Ülkemizde son günlerin en çok konuşulan konuların arasında yabancıya konut satışı yer alırken, Konut karşılığı Türk vatandaşlığı alanların büyük oyunu da ayyuka çıktı. 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Emlak sitelerindeki ilanlar kira bedelinin tespitine esas alınır mı? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar son ayların en çok konuşulan konuları arasında başı çekerken Emlak sitelerindeki ilanlar kira bedelinin tespitine esas alınıp alınamayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o sorunun yanıtı...

'Şimdi fırsatçılar düşünsün' diyen mağdur ev sahibi: Kimse kendini garanti altına almadan evini kiralamayacak! 

Ev sahibi kiracı kavgaları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, mağdur bir ev sahibi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda kimsenin kendini garanti altın almadan evini kiralamayacağını söyledi.

Perakende Günleri'ne 'kira' tartışması damga vurdu!

Perakende sektörünün paydaşlarını bir araya getiren Perakende Günleri'ne son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan 'kira' tartışması damga vurdu. 

Kiracı oranı en yüksek ülkeler resmen belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? 

Ev sahibi kiracı kavgaları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, kiracı oranı en yüksek ülkeler de resmen belli oldu. Peki Türkiye kaçıncı sırada? 

Emlakçılardan kayıt dışılığa önlem önerisi geldi: Bir kereye mahsus istisna istiyorlar!

Gayrimenkul değer artış kazancı vergisi, değerin ekspertiz raporuyla tespit edilmesi ve katlamalı emlak vergisi son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, emlakçılar da söz konusu düzenlemelerin hayata geçmesi için bir kereye mahsus istisna öneriyor

en çok konuşulan iş adamı kim Haberi

en çok konuşulan iş adamı kim

Medya Takip Merkezi'nin verilerine göre bu yıl iş dünyasında, işkadınları arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kendilerinden en çok söz ettiren isimler oldu.


Medya Takip Merkezi'nin 2014 analizine göre medyada bu senenin en çok konuşulan iş kadını Güler Sabancı oldu. Sabancı Holding'in yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten başarılı isim, bütün mecralarda yer alan toplam 5 bin 859 adet haberle zirveye yerleşti. İkinci sırada, 3 bin 71 haberle TÜSİAD'ın eski başkanı Ümit Boyner, üçüncü sırada ise 2 bin 259 haberle Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı bulunuyor. İlk üç isim arasında haber adedi açısından ciddi farklar gözlenmesine rağmen, listenin diğer üyeleri yakın rakamlarla birbirlerini takip etti. 


Geçen sene...