05 / 07 / 2024

en çok konuşulan işadamı

en çok konuşulan işadamı

Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından hazırlanan 'En çok konuşulan iş insanları' listesinde Ali Ağaoğlu birinci sırada yer alıyor...

Konut sorunu çözülmezse, şehrin içinde çadır kentler kurulmaya başlar!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer alan barınma sorununa değinerek, konut sorunu çözülmezse, şehrin içinde çadır kentler kurulmaya başlayacağını söyledi.

Konut krizi derinleşiyor! Kiralarda yüzde 25 kira sınırının kalkması emlak piyasasını nasıl etkileyecek?

Dr. Ümit Kumcuoğlu yaptığı açıklamada son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan yüzde 25 kuralının piyasada istisnai davranış yaratarak kira krizini derinleştirdiğini dile getirdi.

Kira bedellerinin serbest piyasaya dönmesiyle konut sahibi olma eğilimi artacak!

Zeray Yönetim Kurulu Üyesi Şüheda Turoğlu son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan kiralar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kira bedellerinin serbest piyasaya dönmesiyle konut sahibi olma eğiliminin artacağını söyledi.

Konut karşılığı Türk vatandaşlığı alanlardan büyük oyun! Bu yöntem şeytanın bile aklına gelmez!

Ülkemizde son günlerin en çok konuşulan konuların arasında yabancıya konut satışı yer alırken, Konut karşılığı Türk vatandaşlığı alanların büyük oyunu da ayyuka çıktı. 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Emlak sitelerindeki ilanlar kira bedelinin tespitine esas alınır mı? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar son ayların en çok konuşulan konuları arasında başı çekerken Emlak sitelerindeki ilanlar kira bedelinin tespitine esas alınıp alınamayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o sorunun yanıtı...

'Şimdi fırsatçılar düşünsün' diyen mağdur ev sahibi: Kimse kendini garanti altına almadan evini kiralamayacak! 

Ev sahibi kiracı kavgaları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, mağdur bir ev sahibi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda kimsenin kendini garanti altın almadan evini kiralamayacağını söyledi.

Perakende Günleri'ne 'kira' tartışması damga vurdu!

Perakende sektörünün paydaşlarını bir araya getiren Perakende Günleri'ne son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan 'kira' tartışması damga vurdu. 

Kiracı oranı en yüksek ülkeler resmen belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? 

Ev sahibi kiracı kavgaları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, kiracı oranı en yüksek ülkeler de resmen belli oldu. Peki Türkiye kaçıncı sırada? 

Emlakçılardan kayıt dışılığa önlem önerisi geldi: Bir kereye mahsus istisna istiyorlar!

Gayrimenkul değer artış kazancı vergisi, değerin ekspertiz raporuyla tespit edilmesi ve katlamalı emlak vergisi son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, emlakçılar da söz konusu düzenlemelerin hayata geçmesi için bir kereye mahsus istisna öneriyor

Konut sektöründe katlamalı vergi tedirginliği başladı!

Dünya gazetesi yazarı Naki Bakır bugünkü yazısında katlamalı vergiyi kaleme aldı. Peki son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan katlamalı vergi sektörü nasıl etkileyecek?

Sıva ustasının maaşı 65 bin TL oldu, sosyal medyada yorumlar gecikmedi: 'Okumasaydım'

İnşaat ustalarının maaşları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Gusholder Haber Bülteni paylaşımında sıva ustasının maaşının 65 bin TL olduğunu duyurdu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Tahliye taahhütnamesini boş veren kiracılara kötü haber!

Son zamanların en çok konuşulan konuları arasında ev sahibi kiracı kavgaları yer alırken, ev sahibi kiracı hakları paylaşımları ile dikkat çeken Hukukbil de tahliye taahhütnamesi ile ilgili çok önemli bir paylaşım yaptı. 

Ev sahibi kiracı kavgasında hangi taraf haklı? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Peki ev sahibi kiracı kavgasında hangi taraf haklı? 

en çok konuşulan işadamı Haberi

en çok konuşulan işadamı
2012 yılına yönelik Medya Takip Merkezi tarafından hazırlanan ' En çok konuşulan iş insanları' listesinde birinci sırada Ali Ağaoğlu bulunuyor. Listede sırasıyla ;  Ali Ağaoğlu, Güler Sabancı, Aydın Doğan, Mehmet Ali Aydınlar, Süreyya Ciliv, Abdülkadir Konukoğlu, Ali Koç, Rahmi Koç, Temel Kotil ve İbrahim Çeçen yer...