06 / 05 / 2024

en gözde sektörler 2017

en gözde sektörler 2017

Bankacılar kredi kararlarında sektörel değerlendirmeler yapıyorlar. Peki, bankaların en çok kredi vermek istedikleri 5 sektör hangileri? Bankacıların gözü hangi sektörlerde?

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

En fazla ilan veren sektörler belli oldu!

2023 senesinde en fazla hangi sektörlerin ilan yayınladığını ve istihdamda zirvede yer alan şehirlerin belli olduğu açıklandı. Buna göre, 2023 senesinde istihdamın ilk sırasında İstanbul olurken en çok ilan yayınlayan sektörlerin başında güvenlik, gıda ve hizmet bulunuyor.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Türkiye'de en yüksek kazanç getiren sektör ve meslekler belli oldu: Gayrimenkul ve inşaat ne kadar kazandırıyor?

TÜİK tarafından, Türkiye'de cinsiyet, meslek ve eğitim durumu bakımından en çok ve en az kazanan sektörler açıklandı. 2022 yılında aylık ortalama kişi başı kazanç 12 bin 450 Türk Lirası şeklinde belirlendi. İşte ayrıntılar...

Ege Bölgesi'nde 9 ayda 140 bin konut satıldı! En gözde il ve ilçe neresi? 

Ege Bölgesi’nde 2023 Ocak-Eylül’de bir önceki döneme kıyasla yüzde 16.25’lik düşüşle 140 bin 953 konut satışı gerçekleştirdi. Peki Ege'de en gözle il ve ilçeler hangileri? İşte ayrıntılar...

Vestel KM 9701 9 kg kurutma makinesi piyasaya çıktı! Özellikleri ve fiyatıyla adeta göz doldurdu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Vestel, beyaz eşya sektöründe son dönemlerin en gözde teknolojik ürünlerinden kurutma makinesi konusunda dev bir adım attı. KM 9701 9 Kg kurutma makinesini üreten Vestel, ürünü görücüye çıkardı.

Tefal EY5018 airfryer görücüye çıktı! Teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer, Tefal güvencesiyle satışa çıktı. Tefal, son teknolojik özelliklerle donattığı EY5018 airfryer’ın tüm teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Eylül ayında en fazla ihracat yapan ilk 5 il belli oldu!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye'nin geçen ay 22,7 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini ifade etti. Gültepe, "Sektörler özelinde baktığımız zaman bu ay 2 milyar 846 milyon dolarla kimya sektörünü ilk sırada görüyoruz” diye konuştu.

Otomobil sahipleri servetine servet ekledi! Ne altın ne dolar... Son 45 günde en çok otomobil sahipleri kazandı!

Son dönemlerin en gözde yatırım aracı olarak görülen otomobil, son bir buçuk ayda altın ve dövizden daha çok kazandırdı. Otomobil sahipleri servetine servet ekledi! Ne altın ne dolar... Son 45 günde en çok otomobil sahipleri kazandı!

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

14 Şubat yaklaşırken sevdiğinzie en güzel hediye Fibabanka'dan! Çiçeksepeti'nden yüzde 15 hediyeyi kaçırmayın

Sevgililer günü yaklaşırken herkesi bir telaş aldı. Sevdiğinize hediye edilecek onun ruhunu yansotan en değerli olduğunu belli edecek en güzel hediye ''çiçek.'' Fibabanka tam da bu noktada size katkı sunuyor. Kampanyanın detayları haberimizde

en gözde sektörler 2017 Haberi

en gözde sektörler 2017

Capital Dergisi'nin haberine göre, son iki yıldır bankacılık sektöründe kurumsal ve ticari segment lokomotif rol üstleniyor. Bu yılın ilk yarısında sektörde toplam nakdi krediler portföyü 1,92 trilyon TL seviyesine ulaştı. Bu rakamın yüzde 51’i kurumsal ve ticari kredilerden, yüzde 25’i de KOBİ kredilerinden geliyor. Önemli bir ağırlığa sahip bu iki alanda da bankacılar kredi kararlarında sektörel değerlendirme yapıyor. Elbette her bankanın kredi politikası farklı ve kendi niş alanlarını yaratmak için farklı sektörlerde yoğunlaşmaları da çok normal. Bankacılık uzmanı Mehmet Sönmez’in de dikkat çektiği gibi bankalar kredi verirken ilk olarak firmanın sermaye yapısına, ardından iş yapabilme kapasitesine ve nakit akış tablosuna bakıyor. Ancak bu değerlendirmede sektörel risk sınıflandırması da önem taşıyor. Kârlılıkları düzenli olarak eriyen ya da sürdürülebilir büyüme sorunu...