30 / 04 / 2024

En İyi Havalimanı

En İyi Havalimanı

TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Güney Avrupa'nın "En İyi Havalimanı" seçildi

Sabiha Gökçen Havalimanı Ağustos ayında da rekor yolcu sayısına ulaştı!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda Ağustos ayının ilk hafta sonunda rekor yolcu sayısına ulaşıldığı belirtildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan tarihi rekor!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda dün toplam 729 uçuş yapılırken, 123 bin 40 yolcuya da ev sahipliği yapıldı. Yoğunluk beklentisinin yüksek olduğu bu dönemde yolcu sayılarında yaşanan büyük artış, İSG’nin bir rekora daha imza atmasını sağladı.

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Türkiye’nin incisi Sabiha Gökçen Havalimanı’nın dünyaya açılan kapıları çoğaldı

Dış hatlar yolcusu % 125 artış gösteren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda, iç hatlarda bulunan kapılardan bazıları dış hatlar kapısına dönüştürülerek yolcu akışına hız kazandırmış oldu. İşte detaylar…

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti yıl sonunda tamamlanacak!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında havacılık geliyor. Sektörde gerekli tüm tedbirler alındı. Yurtiçi ve dışı uçuşlar aksaksız yapılıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni düzene göre misafirlerini ağırlıyor...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

Sabiha Gökçen Havalimanı yaşam merkezi oluyor!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, son 2 senede terminal içinde hizmete açılan yeni ticari alanlar ile 7 gün 24 saat faaliyet gösteren bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Camisi'nin temeli atıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Camisi'nin temel atma töreninde, 'Böylesine güzel cami Sabiha Gökçen Havalimanı için gerekliydi' diye konuştu. 

THY, İstanbul Havalimanı ile atağa kalkacak!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, açılışı gerçekleşen İstanbul Havalimanı ile ile yeni bir atağa kalkacaklarını ve 2023’te THY’yi Türkiye’nin en büyük şirketi ve en değerli markası haline getireceklerini açıkladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı Yeni Terminal Binası açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda 26 milyon avroluk yatırımla hayata geçirilen ve bugün açılışı gerçekleştirilen yeni iç hatlar terminal ek binası sayesinde havalimanının yıllık yolcu kapasitesi 41 milyona ulaşacak

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2019'da açılacak!

İSG CEO'su Ersel Göral, "Metromuzun inşaatı 2019 yılının başında bitmiş olacak. Böylelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Pendik-Kadıköy metrosuna direkt bağlantı sağlanmış olacak. " dedi .

En İyi Havalimanı Haberi

En İyi Havalimanı

TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Güney Avrupa'nın "En İyi Havalimanı" seçildi. 

     TAV açıklamasına göre, TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Skytrax tarafından yapılan anketler sonucunda, Güney Avrupa'nın "En İyi Havalimanı" seçildi. 

     İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlenen ve havacılık sektörü liderlerinin katıldığı törende ödül, Skytrax (Üst Yöneticisi) CEO'su Edward Plaisted tarafından TAV Havalimanları Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Serkan Kaptan'a takdim edildi. 

     TAV Havalimanları Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Serkan Kaptan, havalimanı işletmeciliğinde küresel arenada yer alan TAV Havalimanları olarak işletmesini yürüttükleri İstanbul Atatürk Havalimanı'nın, havacılık sektörünün Oscar'ı olarak kabul edilen Skytrax Dünyanın En İyi Havalimanları Ödülleri 2013'de "Güney Avrupa'nın En İyi Havalimanı" seçilmesinin kendilerine gurur verdiğini söyledi. 

     Kaptan, "Dünya çapında böyle...