05 / 05 / 2024

en iyi ısıtma ürünleri

en iyi ısıtma ürünleri

Nobo'nun Türkiye distribütörü KA Mühendislik, Alman ısı pompası Dimplex, odun sobası ve şömine markası Jotul ve Scan ile Türkiye pazarına kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor.

Dünyanın en iyi şehirleri listelendi, listede Türkiye'den bir şehir de var...

Dünyanın popüler dergilerinden biri olan TimeOut dergisinde dünyanın en iyi şehirlerini açıkladı. İngiltere merkezli medya kuruluşu olan TimeOut, dünyanın en iyi şehirlerini sıraladığı listeyi açıkladı.

Dünyanın en iyi 100 kent listesi yayımlandı: Türkiye’den üç il var!

Londra merkezli Uluslararası pazar araştırma şirketi Euromonitor dünyanın en iyi 100 şehrini duyurdu. Söz konusu listede Türkiye'den de 3 şehir yer aldı...

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

İnce eleyip sık dokuyanlar için 12 taksitle alınabilecek en iyi telefonlar ve fiyatları!

Cep telefon pazarında talebin ertelenmesi üzerine 12 taksit imkanı getirildi.Bu imkanla birlikte piyasada stokçuluk tartışması da başladı. Peki 12 taksitle alınabilecek en iyi alternatifler neler? İşte yanıtı...

Samsung iddialı! Sosyal medyada en iyi fotoğraflar ondan sorulacak!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, kullanıcılarına sosyal medya için en iyi fotoğrafları çekme imkanı vermek için kolları sıvadı. İlk hangi telefona o özelllik konulacak?

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

En iyi saç şekillendirme ödülü kazanan: Dyson Corrale! İşte Dyson Corrale saç düzleştirici 2 Eylül 2022 fiyat listesi

En iyi saç şekillendirme ödülüne hak kazanan Dyson Corrale saç düzleştiricileri azaltılmış ısı yalıtımı sayesinde saçlarınız yıpranmadan en mükemmel saçlar sizin oluyor. Peki Dyson Corrale saç düzleştirici  fiyatları ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kamerası en iyi 15 telefon belli oldu! Huawei, Samsung, Xiaomi, iPhone... İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

21. Yüzyıl harikası telefonlar profesyonel kameralara taş çıkaracak kadar iyi lenslere sahip. Öyle ki bazen akıllı telefonlarla film/dizi bile çekiliyor! Peki, kamerası en iyi 15 telefon hangileri? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Gayrimenkul, 2021’de de en iyi yatırım olacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını, gayrimenkul sektörünü de şekillendirdi. 2020 yılındaki tüm olumsuzluklara rağmen en iyi yatırım aracı olan gayrimenkulün 2021 yılında da yine gözde olması bekleniyor.

HEP İstanbul en iyi sürdürülebilir konut projesi seçildi!

Tekfen Gayrimenkul tarafından çevre dostu bir proje olarak hayata geçirilen HEP İstanbul, bu yıl Amerika’da düzenlenen ISBS2019 Sustainability Award - En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması’nda Sürdürülebilir Yapı–Konut Kategorisinde birinci seçildi.

Atatürk Havalimanı dünyanın en iyi 3. havalimanı seçildi!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, İspanya merkezli seyahat sitesi eDreams'in açıkladığı dünyanın en iyi havalimanları listesinde üçüncü sıraya yerleşti. 

Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2018 (YKS) sonuçlarının açıklanmasına az kaldı. Peki Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri hangileri? Hangi üniversiteye hangi konut projesi yakın? İşte cevabı...

Gayrimenkul her dönem en iyi yatırım aracı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistikleri açıklandı. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkulün her dönem en iyi getirisi olan yatırım aracı olduğunu söyledi. 

en iyi ısıtma ürünleri Haberi

en iyi ısıtma ürünleri


Norveç'in elektrikli ısınma sistemleri konusunda pazar lideri olan ve dünyada ilk kez elektrikli konvektör ısı cihazları üreten Nobo'nun Türkiye distribütörü KA Mühendislik, Alman ısı pompası Dimplex, odun sobası ve şömine markası Jotul ve Scan ile Türkiye pazarına kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor. 


Merkezi İzmir'de olan KA Mühendislik, 2007 yılından bu yana Nobo ile büyük başarı yakaladı. Ürünün kalitesinin ve vaatlerinin başarıyı artırdığını söyleyen Ka Mühendislik Genel Müdürü Selçuk Karabağ, "Aynı başarıyı Dimplex ısı pompaları, Jotul ve Scan odun sobası ile şöminelerde de hedefliyoruz. Diğer ev ısıtma sistemlerinden çok daha modern olan bu sistemler, hem son derece ekonomik elektrik tüketimi hem de yüksek verimlilik sağlıyor" dedi.


Kaliteli ısınma

Karabağ, "0'dan 15 dereceye yaklaşık 15-20 dakikada ulaşan sistemler kapandıktan sonra kömür kaloriferleri gibi uzun...