28 / 04 / 2024

En Town Esenyurt ne zaman teslim

En Town Esenyurt ne zaman teslim

Ne Town Esenyurt projesinde yer alan daireler hemen teslim ediliyor. İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde Ntowers projesinin etabı olarak hayata geçirilen projede 3 blok yer alıyor...

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul'da konutta en yüksek getiri Esenyurt'ta: İlçede kiralar 17 bin 11, ev fiyatı 4.2 milyon TL oldu! 

İstanbul'un konutta en yüksek getiriyi sağlayan ilçe Esenyurt oldu. İşte ilçe ilçe konutta getiri oranları...

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

En çok konut satılan ilçeler listesinde Esenyurt ve Çankaya yine zirvede!

Geçen yıl en çok konut satılan ilçeler listesinde Esenyurt 36 bin 234 adetle zirveyi alırken, Çankaya 27 bin 278 adetle ikinci, Keçiören 25 bin 283 adetle üçüncü sıraya yerleşti.

En çok konut satışı yapılan ilçe Esenyurt oldu!

Ocak-ağustos döneminde en çok konut satışı yapılan ilçe 23 bin 79 adetle Esenyurt oldu...

İstanbul'da konut satış rekoru: En fazla Esenyurt'ta satıldı!

İstanbul’da Haziran'da bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları yüzde 186 oranında arttı. En fazla satış da 3 bin 130 konutla Esenyurt’ta oldu.

Rhinos Back in Town, Nef’in desteği ile online da gezilebilecek!

Rhinos Back in Town sergisi, üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında olan tek gayrimenkul şirketi olan Nef sayesinde evlere gidebiliyor.

Dikey yapılaşma elektrik tüketiminde Esenyurt’u zirveye taşıdı! 

İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi olan Esenyurt'un, Avrupa yakasının en fazla elektrik tüketen ilçesi olduğu açıklandı. Tüketimde gelinen bu durumda, ilçedeki hızlı konut artışının etkili olduğu belirtiliyor...

Konut satışında şampiyon Esenyurt ve Kepez!

Türkiye'de 2019 yılının 8 ayında en çok konut satılan ilçe, 18 bin 976 adetle İstanbul Esenyurt oldu. Esenyurt'u, 11 bin 510 adetle Antalya Kepez ve 10 bin 651 adetle Ankara Keçiören takip edti...

İstanbul'da kiraların en ucuz olduğu ilçeler belli oldu!

En uygun fiyatlı evlerin Esenyurt ve Arnavutköy'de olduğunu açıklandı. İstanbul'un Kuzey Marmara Otobanı ve İstanbul Havalimanı'nın batısına doğru ilerleyen ilçelerde gayrimenkul piyasası değerlendi.

İstanbul'un en pahalı ve ucuz ilçeleri belli oldu!

Konutta en ucuz ve en pahalı ilçeler belli oldu. En uygun fiyatlı evlerin Esenyurt ve Arnavutköy'de olduğu açıklandı.

Meydan Ardıçlı, Esenyurt’u dünyanın en büyük meydanlarıyla yarıştıracak!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding işbirliğinde Esenyurt’ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin, alışveriş ve yeme- içme mekânlarını içine alan cadde ve sokaklardan oluşan ticari alanları, uluslar arası yabancı markalar için cazibe yarattı...

En Town Esenyurt ne zaman teslim Haberi

En Town Esenyurt ne zaman teslim

Ne Town Esenyurt, , TEM Otobanı üzerinde, Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği En Town projesi, N Towers projesinin etabı olarak konumlanıyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Ne Town Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında; avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları mevcut. 



Dairelerin 62 metrekare ile 109 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Netown Residence 3 blok halinde yükseliyor. Projede banka kredili ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Ne Town Esenyurt, Özyurtlar İnşaat projesi olarak İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde...