18 / 05 / 2024

en ucuz düğün seti fiyatları 2022

en ucuz düğün seti fiyatları 2022

Düğün hazırlıklarını yaparken en büyük öneme sahip olan düğün seti fiyatları en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Atasay düğün set modelleri ise zevkinize göre adeta özel olarak tasarlanmış. Peki Atasay düğün set fiyatları ne kadar? İşte düğün seti 6 Eylül fiyat listesi.. 

Araba almayı düşünenler hemen bakın! İşte Türkiye'deki en ucuz 3 elektrikli otomobil! Fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobilleri araştırıyor. İşte fiyatların 437 bin TL'den başladığı o otomobiller...

TBMM’den geçen kentsel dönüşüm düzenlemesi ne içeriyor?

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Ak Parti tarafından hazırlanan Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 14 yılın en sert düşüşü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları, geçen ay yıllık bazda yüzde 4,6 gerileme göstererek, son 14 senenin en sert düşüşünü kaydetti.

İngiltere'de konut fiyatlarında 14 yılın en sert düşüşü!

Konut finansman kuruluşu Nationwide tarafından yapılan son dakika açıklamasında İngiltere'de konut fiyatlarının bu senenin temmuz ayında yıllık bazda yüzde 3,8 azalarak 2009'dan  bu yana en sert düşüşünü kaydettiği bildirildi.

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler hemen baksın! En ucuz prefabrik evler listelendi!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenlerin ilk ilgilendiği konu maliyet olmaktadır. Peki en ucuz prefabrik evler kaç TL’den başlıyor? İşte detaylar!

En ucuz kurbanlıklar nerede satılıyor? Hangi market zam oranını arttırdı?

 Migros ve A101 ve CarrefourSA gibi süpermarketlerin sattığı kurbanlıkların fiyatları gündeme düştü. Kurban bayramına az bir zaman kala vatandaşlar, en ucuz kurbanlık fiyatları hangi süpermarketlerde bulunuyor? Hangi market zam oranını en fazla artırdı? sorularının cevabını arıyor.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

Borsada son 11 ayın en sert düşüşü yaşandı! Devre kesici iki kez çalıştı!

Borsa İstanbul bugün önemli düşüşlerinden birini daha yaşadı. Bugün Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 7,37 değer kaybetti ve günü 5.116,41 puandan tamamladı. Bu gelişmeyle Borsa İstanbul BIST100 endeksi, 24 Şubat 2022'den bu yana en sert düşüşünü gerçekleştirdi.

En uygun altın kolye, küpe ve bileklikler Sembolgold'ta! İşte Sembolgold kampanyalı takı fiyat listesi 21 Aralık 2022 

Sembolgold Aralık ayına özel kampanyalı altın takı fiyatlarını paylaştı. En ucuz altın kolye, küpe ve bileklikler Sembolgold'ta. İşte Sembolgold kampanyalı takı fiyat listesi 21 Aralık 2022.

En ucuz Maylo 32’li tuvalet kağıdı nerede satılıyor? İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Tuvalet kağıdı fiyatlarının uçuşa geçtiği bu dönemde vatandaşlar bütçelerini korumak için en ucuz nerede satıldığını araştırıyor. Maylo 32’li tuvalet kağıdı en ucuz nerede satılıyor sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Kozyatağı Hali'nde en ucuz ürün 1 TL fiyatıyla dereotu ve karpuz oldu! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Kozyatağı Hali'nin 7 Ekim 2022 fiyat listesi yayımlandı. Kozyatağı Hali'nde en ucuz ürünler 1 TL fiyatıyla satışa sunuldu. Peki, Halde biber, domates, elma, patlıcan ve diğer sebze ve meyve fiyatları kaç lira, ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi...

14 ayar altın bilezikte yüzde 14 indirim! En ucuz 14 ayar bilezik kaç TL? Altınçizgi 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğün sezonun başlaması ile altın bileziklere olan talep gittikçe arttı. Altınçizgi altın bileziklerde yüzde 25 indirim yaptı. Peki en ucuz 14 ayar bilezik ne kadar? İşte Altınçizgi 14 ayar altın bilezik fiyat listesi 3 Ekim 2022.

en ucuz düğün seti fiyatları 2022 Haberi

en ucuz düğün seti fiyatları 2022

Düğün heyecanınızın vazgeçilmezleri olan zarif düğün seti modelleri her tür stil ve zevke göre tasarlanmıştır.
Altın, pırlanta, beyaz altın gibi değerli taşlardan oluşan düğün seti modelleri aşkınızın heyecanını yansıtacak.

Düğün günü için oldukça göz alıcı şekilde tasarım ve çizgilere sahip modelleri, düğününüz dışında da günlük kullanımda ya da özel gün ve davetlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz kadar kullanışlıdır. Atasay dokunuşları ve muazzam işçiliğiyle sizlere sunulan eşsiz düğün seti modelleri ile göz kamaştırın. 

Tekli, ikili ya da üçlü olarak tasarlanan düğün seti modelleri bileklik, kolye, küpe olarak satılıyor.  Yeni evlenecek çiftlerin olmazsa olmazı arasında yer alan düğün set fiyat ve modelleri araştırılıyor. Atasay'dan düğün setlerinde şok fiyatlar sizleri bekliyor. Atasay yaptı yine yapacağını. Tüm modeller birarada işte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

ATASAY DÜĞÜN SETİ...