02 / 05 / 2024

En umut vaat eden e devlet ödülü

En umut vaat eden e devlet ödülü

Ankara Büyükşehir Belediyesi, günümüz teknolojik gelişmelerine orantılı olarak uygulamaya koyduğu yenilikçi projelerden biriyle daha uluslararası alanda ödüle layık görüldü. “En umut vaat eden e-devlet ödülü” aldı.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

Borç kapatma kredisi tüm borçlulara umut oldu! Cumhurbaşkanı onayladı!

Borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için borç kapatma kredisi borçlulara umut oldu! Tarihin en büyük borç kapama kredisi Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı! Kamu bankalarından alınabilecek borç kapatma kredisi ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor.

NG Residence’da metrekaresi 7 bin TL'ye!

2018’in ikinci yarısında yaşamın başlayacağı proje, konumu itibariyle İstanbul'un en gelecek vaat eden lokasyonlarmdan biri olan Basın Ekspres Yolu’na yeni bir soluk katacak.

Kasım'da 122 bin 732 konut satıldı!

İç talepteki iyileşme ekonomik büyümeye güç veriyor. İşsizlik rakamlarında adım adım gerileme sevindirdi. Uluslararası doğrudan yatırım girişi konusunda gelecek dönem için umut vaat eden bir seyir var. 

Umut Durbakayım: Faizler yüzde 1'in altına gerilemeli!

Gayrimenkulde canlanma için kredi faizlerinin yüzde 1'in altına gelmesinin önemli olduğunu vurgulayan Umut Durbakayım "Emlak Konut GYO yeni bir kampanya başlatarak, gayrimenkulün en güvenilir limanlardan biri olduğunu göstermeli" dedi. 

Kentsel dönüşüm projeleri umut vaat ediyor!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Serpin Alparslan bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerini kalem aldı. İşte o yazı...

KPMG Türkiye 2017 İnşaat Sektör Raporu açıklandı!

KPMG Türkiye, ekonominin dinamosu sayılan sektörlerin 2017 raporlarını açıklıyor. İsmail Önder Ünal’a göre, Türkiye’nin aldığı göç, yabancıların konut talebi, pazardaki potansiyel talep ve kentsel dönüşüm projeleri 2017’de inşaat sektörü için umut vaat ediyor.

Umut Durbakayım: Fikirtepe'de fiyatlar yüzde 100 artacak!

Teknik Yapı, Fikirtepe'deki yeni projesi Uplife Kadıköy için teklif toplamaya başladı. Bölgenin yatırımcılara önemli fırsatlar sunduğunu belirten Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayim, "Bölgede fiyatların en az yüzde 100 artmasını bekliyoruz" dedi.

Ev almak için en doğru zaman!

Umut Durbakayım, “Gayrimenkul sektörü son 10 yıllık dönemde böyle bir kampanyaya şahit olmadı. 3-4 yıl önce 24-36 ay için 0 faiz denirken şimdi bu süre 100 aya kadar çıktı. Ev almak için en doğru zaman” dedi.

İstanbul’un en büyük sahil kasabası: Denizİstanbul!

Keleşoğlu Holding’in denizle iç içe bir yaşam vaat ettiği Denizİstanbul sahil kasabası, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Beylikdüzü Yakuplu sahil’de yeşil ile mavinin buluştuğu bir ortamda hayata geçiyor..

En İyi Dönüşüm projesi Concord İstanbul!

City yarışması kapsamında EN İYİ DÖNÜŞÜM PROJESİ seçildi. Ödül 4 Kasım 2015 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti’de yapılan törende Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım’a verildi.

Umut Durbakayım: Gerçek rezidans hizmeti veriyoruz!

Umut Durbakayım, projenin İstanbul'un en lükslerinden yaptıklarına dikkat çekerek, "Projelerde iddiamız var. Gerçek rezidans hizmeti vereceğiz. Şu anda 6-7 bin evin yönetimini yapıyoruz." dedi.

Ankara Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor!

Ankara’nın en havalı projesi Mebuskent, yepyeni yaşam alanıyla Batıkent’te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor.

En umut vaat eden e devlet ödülü Haberi

En umut vaat eden e devlet ödülü

EGO Genel Müdürlüğü’nün Akıllı Ulaşım Sistemi EGO CEP’te projesi, Dünya E-Devletler Organizasyonu (WeGo) yarışmasında “En umut vaat eden e-devlet ödülü” aldı.


Büyükşehir Belediyesi’nin ödülünü Çin’in Chengdu kentinde düzenlenen törende Başkan Melih Gökçek adına, Seul Belediye Başkanı ve aynı zamanda Organizasyon Komitesi Başkanı olan Won Soon Park ve Chengdu Belediye Başkanı Ge Honglin’den EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu aldı. 


-BAŞKAN GÖKÇEK: “BÜYÜKŞEHİR ÖDÜL ÜSTÜNE ÖDÜL ALMAYI SÜRDÜRÜYOR”


Büyükşehir Belediyesi ve kurumlarının, gerçekleştirdiği hizmetleri sayesinde ulusal ve uluslar arası camiada ödül üzerine ödül almayı sürdürdüğünü kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Daha bir kaç gün önce 25 ülkenin 38 projeyle katıldığı ‘Kent aydınlatma projeleri’nde tüm rakiplerimizi geride bırakarak Dünya birincisi olduk. Bu kez de kent içi ulaşımında EGO Genel Müdürlüğü’nün uyguladığı ‘EGO CEP’te ile...