05 / 05 / 2024

en uygun kiralık evler

en uygun kiralık evler

Üniversite sınav yerleştirme sonuçlarının belli olmasından sonra, sınavı kazanan öğrenciler de tercih ettikleri üniversitelerin bulunduğu kentlerde konut arama telaşına girdiler. 

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

En uygun konut kredisi veren banka Mart 2024! Tek tek açıklandı! Hemen aylık taksitlere ve faizlere bakın!

Kredi alacak kişiler, en uygun konut kredisi veren banka araştırmasına başladı. Peki en uygun konut kredisi veren banka hangisi? 1.5 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları 1 Mart 2024...

Kiralık ev arayanlara müjde! İstanbul dahil kira fiyatları düşüyor: En çok düşüş hangi illerde?

Kira fiyatlarında üç senenin ardından ilk defa gerileme yaşandı. Peki kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde düştü? İşte o iller...

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatları! İşte şehir şehir tam liste!

Endeksa üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatlarını inceledi. İşte şehir şehir tam liste kiralık konut fiyatları...

İstanbul'da kiralık ev fiyatları resmen uçtu: En ucuz 3+1 evler 100 bin TL'den başlıyor!

Fahiş kira fiyatları özellikle İstanbul'da kendini oldukça gösteriyor. Lüks sitelerdeki ara kat dairelerin aylık kira bedelleri 3 haneli rakamları görürken, lüks sitelerde en uygun 3+1 ilanı 100 bin lira ile 650 bin lira arasında değişiyor. İşte ayrıntılar...

 Electrolux Bulaşık Makinesi kaç TL ? En uygun nerede? 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

Dağ gibi bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın, Electrolux Bulaşık Makinesi bulaşıklarınızı temizlerken siz de günün keyfini çıkarın Peki Electrolux Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Grundig bulaşık makinesi kaç TL? En uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Grundig, farklı yıkama fonksiyonları ile kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Haziran ayı için uygun fiyata düşen ürünün detayları haberimizde. Peki Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İşte Arçelik bulaşık makinelerinde en uygun fiyatlar! 2 Nisan 2023 fiyat listesi…

Türkiye'nin en büyük beyaz eşya markalarından Arçelik, bulaşık makinesi kategorisinde de ürünleriyle öne çıkmayı başarıyor. Peki Arçelik bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 4 programlı Arçelik bulaşık makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

en uygun kiralık evler Haberi

en uygun kiralık evler

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre üniversite sınav yerleştirme sonuçlarının belli olmasının ardından, öğrenciler de tercih ettikleri üniversitelerin bulunduğu büyük kentlerde yurtlarda kalmak istemeyince veya yurt bulma sorunu yaşayınca ev aramaya başladı. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi şehirlerde kiralık daire fiyatları semtlere göre 700 ile 3 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Hakkari, Batman, Kahraman Maraş, Diyarbakır, Adana, Konya, Yozgat, Sivas ve Mersin gibi Anadolu’nun çeşitli illerinden büyük şehirlere yüksek öğrenim için gelen öğrencileri uyaran Broker&Owner’ı Turgay Baykal, bu gibi mağduriyetlerle karşılaşılmaması için kapora ödemeden önce dairelerin mutlaka görülmesi gerektiğine dikkat çekerek, korsan emlakçılardan uzak durulması, internet ilanı tuzaklarına düşülmemesi ve kurumsal firmalarla ve işin uzmanlarıyla irtibat kurulmasını öneriyor.

Ev kiralayacak öğrencilere altın nasihatler

Ev kiralamak isteyen öğrencilere...