29 / 04 / 2024

enerji tasarruflu Akıllı Soğuk Odalar

enerji tasarruflu Akıllı Soğuk Odalar

Cantek Soğutma Pazarlama Direktörü Mehmet Akgöbek, firmanın kendi yazılımları ile geliştirdiği algoritmalar ve donanımlar sayesinde yüzde 20-71'e varan oranlarında enerji tasarruflu çalışan "Akıllı Soğuk Odalar" ürettiğini söyledi.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Akıllı ev ne?

Son yıllarda sıkça duyduğumuz akıllı ev konsepti hayatımızın içine iyice girmiş durumda. Peki akıllı ev ne? Akıllı ev bize ne sağlar? Akıllı evle enerji tasarrufu yapabilir miyiz? İşte detaylar...

Akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak!

Akıllı Şehirler Eylem Planı kapsamında yapı güvenliğinden acil duruma, enerji ve atık yönetiminden havalandırma sistemine kadar birçok uygulamanın yer alacağı akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak...

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

Atıktan enerji elde edebilen 'akıllı ev' tasarladılar!

Türkiye'den 40 üniversite öğrencisi, yosundan enerji elde eden ve toprak panel yapı sisteminden oluşan sıfır enerji ve sıfır atık konseptli çevre dostu "akıllı ev" tasarladı...

Elite Concept'ten akıllı ev konsepti!

Şua İnşaat, tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor. Fikirtepe'deki son projesi Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor. 

Science Enerji Üretim Ve Akıllı Şehir Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Science Enerji Üretim Ve Akıllı Şehir Sistemleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Turan tarafından kuruldu. 

Akıllı binalar vazgeçilmez oldu!

Orge Enerji Elektrik’in CEO’su Nevhan Gündüz, akıllı evlerin bilinenin aksine maliyeti artırmadığını hatta tasarruf sağladığını belirterek “Müteahhitler demir-çimentodan vazgeçemiyorsa artık akıllı evlerden de vazgeçme şansı yok” dedi.

Core Akıllı Ev Sistemleri hayatı kolaylaştırıyor

Yeni nesil akıllı ev çözümleriyle öne çıkan Core Akıllı Ev Sistemleri, kullanıcıların hayatını daha konforlu, güvenli ve tasarruflu bir hale getirmek için çalışıyor.

Lüks konutların vazgeçilmezi akıllı binalar!

Lüks konutların vazgeçilmezi haline gelen akıllı bina teknolojilerinin kullanımı, orta segmentteki yapılarda da hızla yaygınlaşıyor. Akıllı binalar, kullanıcılarına enerji verimliliği ve konfor vadediyor.

Akıllı binalar enerji verimliliği sağlıyor!

Kullanacakları enerjiyi üretme, az tüketme, az atık, yeniden kullanım gibi ekolojik özellikler ve bu özelliklerin otomasyona bağlı işletimi akıllı olarak gösterilen binaların özelliklerinden bazıları. İşte o binalar...

enerji tasarruflu Akıllı Soğuk Odalar Haberi

enerji tasarruflu Akıllı Soğuk Odalar

Mehmet Akgöbek, turizm ve seyahat sektörünün üst düzey temsilcilerinden oluşan Skal International Antalya Gurubu'nun ocak ayı olağan toplantısının konuğu oldu. Toplantıda bir sunum yapan Akgöbek, Cantek'in bugün 12 binden fazla müşterisine akıllı soğutma makineleri taahhüt, satış, servis ve danışmanlık hizmeti verdiğini, Antalya bölgesinde faaliyet gösteren yaklaşık 600 otelle de soğuk oda konusunda işbirliği yaptıklarım dile getirdi. Cantek'in 400'ün üzerinde farklı soğutma ünitesi, soğuk oda kapısı, led aydınlatma sistemleri ürettiğini belirten Akgöbek, elektro kontrol, izleme, akıllı yazılım ve proje yönetimi olmak üzere tüm imalatın Cantek'in ileri teknolojik donanımlara sahip tesislerinde gerçekleştirildiğini kaydetti. Cantek Soğutma'nın "Enerjini Doğru Kullan" sloganı ile çeşitli sosyal projeler geliştirip uyguladığını anlatan Akgöbek şunları kaydetti: "Bu amaç doğrultusunda, enerjilerini en iyi kullanan 2 sporcu, Nasuh Mahruki'nin "Everest...