06 / 05 / 2024

enerji tasarruflu elektrikli ısıtıcılar

enerji tasarruflu elektrikli ısıtıcılar

Soğuk havalarla birlikte ev elektroniğinin önemli bir parçası olan ısıtıcılar piyasaya çıktı. Evinize şıklık katan portatif ısıtıcılar enerji tasarrufuyla evinizi de cebinizi de ısıtıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektrikli araçlarda yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu' başlıklı genelge doğrultusunda kamuda yeni otobüs, otomobil gibi motorlu araç alımlarında elektrikli araçlar öncelikli olarak değerlendirilmesine karar verildi. 

IEA raporuna göre; yollardaki elektrikli araç sayısı 10 kat artacak

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Dünya Enerji Görünümü 2023 raporu yayınlandı. Yayınlanan raporda 2030 senesinde hayatımızda nelerin değişeceği ve elektrikli araç sayısında artacağı belirtidi. İşte ayrıntılar...

Türkiye’de 2030 yılına kadar 2,5 milyon elektrikli araç daha yollarda olacak!

Uluslararası Enerji Ajansı’na göre şu an dünyada 26 milyondan fazla elektrikli araç yollarda. Türkiye’de de TÜİK’in Ocak 2023 verilerine göre 14 bin 552 araç var ve dünya genelindeki artış göz önüne alındığında 2030 yılında 32,5 milyon elektrikli aracın trafiğe çıkması bekleniyor.

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Borusan EnBW Enerji ile Petrol Ofisi şarj istasyonu için anlaştı!

Yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten Borusan EnBW Enerji ve Petrol Ofisi elektrikli şarj istasyon ağı kurmak üzere stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Buna göre Petrol Ofisi’nin 2000 istasyonunda elektrikli şarj ünitesi kurulacak.

Tamamen elektrikli Renault Zoe Haziran fiyatları ile bayilerde 

Elektrik enerjisi, benzin ve dizel yakıtlara kıyasla genellikle daha ucuzdur. Renault Zoe'nin daha düşük enerji tüketimi, işletme maliyetlerini azaltır. Ayrıca, elektrikli araçların bakım maliyetleri genellikle daha düşüktür çünkü daha az hareketli parçaya sahiptirler.

Samsung çamaşır makineleri en uygun fiyatlarla bu adreslerde! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

Son teknoloji ürünü sessiz ve enerji tasarruflu Samsung çamaşır makineleri, kalite ve fonksiyonelliği ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyor. Peki en çok tercih edilen Samsung çamaşır makinesi modeli hangisi? İşte detaylar...

Elektrikli araç şarj istasyonlarında lisans sayısı 124'e çıktı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada Elektrikli araç şarj istasyonlarında lisans sayısı 124'e ulaştığını söyoedi.

Samsung VC07R302MVP 750 W 3A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Samsung elektrikli süpürge gelişmiş motor gücü sayesinde minimum enerji harcayarak maksimum güçte çalışır. 5 kademeli filtre sistemi ve 3 farklı çıkarılabilir aparatıyla temizlik işlemini gerçekleştirir. 

Fakir Atria Electronic 4A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 2 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler? 

Fakir Atria 4A Elektrikli Süpürge 890 watt motor gücü, 1.5 litre toz haznesi kapasitesi ve filtre sistemi ile temizlik işlemini gerçekleştirir.  Peki elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler?

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch WGA252X0TR Serie 4 Çamaşır Makinesi kaç TL? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bosch WGA252X0TR Serie 4 çamaşır makinesi, 10 kilogram kapasitesi ve özel fonksiyonları ile dağ gibi biriken çamaşırları kusursuz yıkar. Enerji tasarruflu motoru, sessiz çalışır ve uzun ömürlüdür. Peki, Bosch motor garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

Rowenta Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Rowenta Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yüksek emiş gücüne sahip tasarımı,toz filtreleme fonksiyonu ve enerji tasarrufu sayesinde ilgileri üzerine çekiyor. Peki sert zeminlerde dahi üstün performans gösteren elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler? 

enerji tasarruflu elektrikli ısıtıcılar Haberi

enerji tasarruflu elektrikli ısıtıcılar

Otomobil kredisi almak hiç bu kadar kolay olmamıştı!


SICAK yaz günleri yerini kış soğuklarına bıraktı. Dışarıdaki buluşmalar evlere taşındı, sinema sistemleri kuruldu ve ısıtıcılar yakılmaya başlandı. Teknoloji mağazaları da bu ihtiyacın farkında olarak gerek vitrinlerine gerekse online satış sayfalarına portatif elektrikli ısınma cihazlarını koymaya başladı. Sizler de kaloriferleri yakmadan olduğunuz ortamı ısıtmak istiyorsanız bu haber tam sizin için. İşte hem içinizi hem ortamınızı ısıtacak üstelik tasarımı ile evinize şıklık katacak ürünlerden bazıları… 


Şık ve kullanışlı 


HUDSON HSL 315 P Omnio 1500W Isıtıcıyı ile soğuk kış günlerini yaza çevirmek çok kolay. Evde, banyoda bahçede ve işyerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. 220 V veya 380 V ile çalışabilen cihaz devrilmeye karşı güvenlikli olup devrilme durumuda kendi kendine kapanma özelliğine sahip. Ayarlanabilir termostatı olan cihaz tasarımıyla oldukça...