28 / 04 / 2024

Enes Özdemir

Enes Özdemir

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in babaevi yeniden yapılacak!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki babaevi yeniden yapılacak.

Nizip Enes Bin Malik Cami’nin temeli törenle atıldı!

Gaziantep’in Nizip ilçesinde yapılacak olan Enes Bin Malik Cami’nin temeli hayırseverler ve protokol heyetinin katıldığı törenle atıldı.

Deha Bay İnşaat Peyzaj Otomotiv Ticaret ve Sanayi Temizlik Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Deha Bay İnşaat Peyzaj Otomotiv Ticaret ve Sanayi Temizlik Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Enes Bayraktar tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Şehit Yılmaz Özdemir Caddesi'nde kuruldu.

Özdemir Grup Port Life Tuzla'da 329 bin TL’ den başlayan fiyatlarla!

5 katlı 3 bloktan meydana gelen projede toplamda 184 daire yer alıyor. Özdemir Grup imzasıyla yükselen Port Life Tuzla projesi Tuzla Marina'nın yanında yer alıyor.

Balıkesir Özdemir Country'de 133 bin TL'ye 1 oda 1 salon!

Daire seçeneklerinin 1+0 ile 4+1 arasında farklılık gösterdiği proje Özdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 198 adet daireden oluşan projede daire alanları 31,74 ile 189,72 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Nihat Özdemir: Ankara YHT Garı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, toplamda 235 milyon dolara mal olan Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'nın (YHT) bugün itibarıyla yüzde 80'ini tamamladıklarını söyledi.

Nihat Özdemir: Atatürk Havalimanı kapatılacak!

3.Havalimanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın faliyetine son verileceğini söyleyen İGA Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Özdemir, Çünkü orada herhangi bir şekilde bağlantı ve kargo işlemleri olmadıktan sonra o havalimanının çalışması söz konusu değil" dedi.

Özdemir Country: Akçay'da yüksek karlı yatırım avantajı!

Fiyatların 80 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+0 ile 4+1 arasında farklılık gösteren daireler yer alıyor. 8 bloktan meydana gelen Özdemir Country'de Özdemir İnşaat imzası bulunuyor.

Balıkesir Özdemir Country'de 80 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Özdemir İnşaat tarafından Balıkesir Akçay'da hayata geçirilen Özdemir Country projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 80 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 8 blok şeklinde yükseliyor.

Akçay Özdemir Country'de 3+1'ler 330 bin TL!

8 blok halinde inşa edilen Özdemir Country projesi Kaz Dağları'nın eteğinde Balıkesir Akçay'da yükseliyor. Fiyatların 80 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede Özdemir İnşaat imzası bulunuyor.

Körfezin göz bebeği Özdemir Country'de yüksek karlı yatırım avantajı!

Kaz Dağları'nın eteğinde Balıkesir Akçay'da hayata geçirilen proje Özdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 198 adet daireden meydana gelen Özdemir Country'de fiyatlar 80 bin TL'den başlıyor.

Balıkesir Özdemir Country'de 1+0'lar 80 bin TL'ye!

Özdemir Country projesi Özdemir İnşaat imzasıyla Balıkesir Akçay'da inşa ediliyor. Daire büyüklüklerinin 31,74 ile 189,72 metrekare arasında farklılık gösterdiği proje 8 bloktan meydana geliyor.

Özdemir Country'de 376 bin TL'ye 4+1!

Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Özdemir Country projesi 198 daireden meydana geliyor. Projede daireler 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Enes Özdemir Haberi

Enes Özdemir

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...