04 / 05 / 2024

enflasyonla mücadeleye katılan inşaat firmaları

enflasyonla mücadeleye katılan inşaat firmaları

FuzulEv, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında insanların ev sahibi olabilmeleri için faizsiz yüzde 15 indirim kampanyası başlattı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gençlere meslek ve iş istihdamı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek. Peki, nasıl? İşte detaylar...

Ziraat Bankasından müşterilerine kampanya! Kampanyaya katılana 2000 TL hediye veriyor!

Ziraat Bankası, müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor! Kampanyaya katılan müşteriler, tam 2000 TL hediye kazanacaklar. Katılım için son tarih olarak 31 Mart olarak açıklandı.

Kervana toptancılar da katıldı! Enflasyonla mücadeleye karşı onlarda birleşti

 Enflasyonun yükseldiği alım gücünün düştüğü şu dönemlerde marketler fiyat sabitleme yada fiyat indirimine gitmişlerdi. Türkiye'nin bir çok sektörü yavaş yavaş fiyat sabitlerken bu kervana, İstoç İş Adamları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTOÇDER)'de katıldı.

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Milyonlarca müşterisi bulunan Akbank, yeni bir kampanyasını Akbank mobil uygulaması kullanan kişilere duyurdu. Akbank mobil uygulamasına katılan Vodafone kullanıcıları üç ayda toplamda 30 GB internet sahibi olabilecek. İşte detaylar…

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesine 15 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesinin ilk oturum sonucunu açıkladı. Bu kapsamda ihalenin ön yeterlilik bölümüne katılan istekliler duyuruldu. Peki ihalenin ilk oturumuna hangi firmalar katıldı?

Manisa'da elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler'de çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İnşaatta elektrik akımına kapılan müteahhit hayatını kaybetti!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kopan elektrik kablosu sebebiyle elektrik akımına kapılan müteahhit yaşamını yitirdi. 

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Kırklareli'nde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı!

Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi 200 Konutlar Sitesi mevkisinde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı...

Cengiz Holding'den koronavirüs salgınıyla mücadeleye 34 milyon lira destek!

Cengiz Holding, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleye destek olmak için 34 milyon lira bağışladı.

Rönesans Holding'ten koronavirüsle mücadeleye destek için 8 milyon lira bağış!

Rönesans Holding, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye destek olmak amacıyla Ankara Valiliği'ne 8 milyon TL'lik bağışta bulundu.

Bursa Osmangazi'deki kaçak çatı katı yıkıldı!

Kaçak yapıyla mücadeleye hız kesmenden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi’nde 4 katlı apartmanın üstüne yapılan kaçak çatı katını yıktı.

enflasyonla mücadeleye katılan inşaat firmaları Haberi

enflasyonla mücadeleye katılan inşaat firmaları

FuzulEv, enflasyonla mücadele programı kapsamında başlatılan indirim kampanyasına destek vererek insanların ev sahibi olabilmeleri için organizasyon ücretinde yüzde 15 indirim oranında kampanya başlattı. Yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyadan ev hayali kuran herkes yararlanabilecek.

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konuyla ilgili açıklama yaptı. Akbal, "Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında başlatılan kampanyayı FuzulEv olarak biz de destekliyoruz. Son dönemde ülkemiz üzerinde uygulanan faiz ve döviz lobisi, yerli ve milli tasarruf modeline olan ihtiyacı arttırdı. Bu kapsamda FuzulEv olarak tasarrufa dayalı geliştirdiğimiz model ile Türkiye’de 25 yıldır faizsiz, kredisiz, vade farkı ödemeksizin insanların ev hayalini gerçeğe dönüşmesine katkı sağladığımızı gururla belirtmek isterim. Ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlayacak her önemli adımda desteğimizi sunmaya hazırız. Bu sistemin sağlıklı işleyebilmesi için...