12 / 05 / 2024

Engin Taşdemir kimdir

Engin Taşdemir kimdir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyeleri basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan CHP Meclis üyesi Engin Taşdemir, “Belediye yetkililerinin tek görevi sadece arsa satmak mı. Kendilerine emlakçılığı meslek edindiler” diye konuştu.

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Taşdemir tarafından kuruldu.

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Ömer Demir kimdir? Ömer Demir evli mi?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Ömer Demir kimdir? Ömer Demir kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Tonoz Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tonoz Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Taşdemir tarafından kuruldu.

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Taşdemir tarafından kuruldu.

Engin Taşdemir kimdir Haberi

Engin Taşdemir kimdir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis üyeleri basın toplantısı düzenlendi. Meclis üyeleri Engin Taşdemir, Orhan Danış ve Birol Sağlam ile partililerin katılım gösterdiği toplantıda kent ve ülke gündemi değerlendirildi. 

Özgür Kocaeli Gazetesi'nden İrem Demir'in haberine göre, il binasında düzenlenen toplantı da iki temel konusu Büyükşehir Belediyesi ve 12 İlçe Belediyesinin 2019 yılı mali bütçesi ve Hacıhızır ile Veliahmet Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm konuşuldu.

Belediyelerin 2019 yılı bütçelerini değerlendirerek başlayan Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi Engin Taşdemir, “Sizlere iki konuda açıklamalarda bulunacağız. Bir tanesi Kocaeli’nin 2019 bütçesi, bir diğeri ise kentsel dönüşüm. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı bütçesi 3 milyar 390 milyon TL. 12 İlçe belediyesinin bütçesi ise 2 milyar 70 milyon 80 TL. 13 belediyenin toplam bütçesi 5 milyar 461...